Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ξέσπασε ο Χαραλαμπίδης!!

Ποντος-Απολλών-Καλαμαριάς-610x320
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Μίλησε για το αδιέξοδο που βρίσκεται και τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι να δώσει την ομάδα σε κάποιον που μπορεί να την διατηρήσει. Παράλληλα, τόνισε πως δεν θέλει κανένα αντάλλαγμα πέρα από κάποιες νομικές δικλείδες ώστε να εξασφαλιστεί το όνομα και η ιστορία του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης στον Arena FM:
Για το αν φεύγει οριστικά από τον Απόλλωνα:“Το είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι σταματάω από πρόεδρος του Απόλλωνα και ότι ψάχνουμε κάποια λύση. Μπορεί να ενδιαφέρονται πολλοί για την ομάδα όμως πρέπει να δοθεί σε αξιοπρεπείς ανθρώπους για να πάει καλά η ομάδα”.
Για το αν είχε χρήματα ο Πιαστόπουλος:“Δεν ξέρω αν είχε ή όχι. Ρωτήθηκα αν πουλάω την ομάδα και εγώ τους είπα ότι δεν πωλείται και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ απλά θέλω νομικές δικλείδες για να μην πουληθεί το όνομα της ομάδας και το ΑΦΜ. Γιατί σταμάτησε να διεκδικεί την ομάδα; Εμάς δεν μας είπε τίποτα ο κ. Πιαστόπουλος. Ένα τηλέφωνο μου έκανε και μου είπε πως δεν μπορεί να βρει πρόεδρο. Του είπα για ένα πρόσωπο, μου είπε πως με αυτόν συζητάνε και του απάντησα πως ένιαι αποδεκτός και από εμένα. Με πήρε αυτό το πρόσωπο και μου είπε πως του είπαν να γίνει πρόεδρος. Είναι άτομα που έχω σε εκτίμηση και ήθελε και αυτός διασφαλίσεις. Όταν του έδωσα το “οκ” περίμενα να μιλήσει και να είναι όλα εντάξει. Τώρα κοιτάνε να ρίξουν ευθύνες σε άλλους. Όποιος θέλει την ομάδα έρχεται στα γραφεία λέει αυτά τα πλάνα και τα χρήματα που έχουμε. Εμένα με βόλευε να δώσω την ομάδα στον κ. Πιαστόπουλο που μένει και Καλαμαριά και δεν είναι ξένος. Όμως τον πήραμε τηλέφωνο χθες και είπε πως θέλει να αποχωρήσει”.
Για τα άλλα σενάρια που υπήρχαν:“Υπήρχε το σενάριο με τους Ιταλούς. Μιλήσαμε με τους Ιταλούς αλλά και τον Βλάση τον Τσάκα που ενδιαφέρθηκε με την ομάδα. Εγώ δεν έχω τίποτα με τους κυρίους αυτούς αρκεί να βαδίσει η ομάδα αξιοπρεπώς. Δεν μπορεί να χαλάσει η αξιοπρέπεια της ομάδας και να μην πάει η ομάδα καλά.Εγώ δεν μένω. Έφυγα επειδή δεν μπορώ οικονομικά. Δεν γίνεται να δίνω υποσχέσεις σε παίκτες και προπονητές και να μην πληρώσω. Αν υπήρχαν τα χρήματα θα το πάλευα ξανά αλλά δεν μπορώ άλλο οικονομικά. Αν βρεθεί κάποιος και μου πει πάρε 200.000 χιλ. ευρώ και συνέχισε θα το πάλευα γιατί θα ήξερα πως μπορώ να πληρώσω. Τώρα η ομάδα είναι στον αέρα. Κάναμε μια προσπάθεια τόσα χρόνια και πήγε στράφι. Για τους Ιταλούς και τον κ. Τσάκα αποσύρθηκε το ενδιαφέρον. Πρέπει να βρεθεί κάποιος φερέγγυος για την ομάδα. Επίσης, δήμαρχος δεν βοηθάει καθόλου. Δεν πήραμε απολύτως τίποτα, ούτε ένα ευρώ. Δε ζητήσαμε χρήματα από τα ταμεία του Δήμου αλλά την συμπαράσταση ώστε να βγαίνουμε στην πλατεία να πουλάμε κανά εισιτήριο και να παίρνουμε μια χορηγία. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Κάναμε μια προσπάθεια όλοι μαζί. Τον Πιαστόπουλο θα τον βοηθούσαμε όλοι μαζί αλλά πάνε να δημιουργήσουν διχόνοιες. Τι έχουμε να χωρίσουμε; Όταν η ομάδα ήταν στις πιο κάτω κατηγορίες τους έδινα χρήματα και τώρα ήρθαν ως αντίπαλοι. Κάθε μήνα τους έδινα 2.000 χιλ. ευρώ τον μήνα για να βοηθήσω την ομάδα.
Τώρα ένας από αυτούς λέει πως ζήτησα εγώ 300.000 χιλ ευρώ. Εγώ δεν ζήτησα τίποτα και είναι ντροπή τους. Έχουμε πισώπλατες μαχαιριές και για αυτό δεν θα πάει η ομάδα ποτέ μπροστά. Αν πηγαίναμε όλοι μαζί ο Απόλλων θα πήγαινε πολύ μπροστά. Έχουν τόσο κακία μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι και είμαι πολύ πικραμένος. Δεν θέλω ούτε ένα ευρώ και τα δίνω όλα. Απλά θέλω δικλείδες νομικές που θα λένε πως δεν θα πωληθεί το ΑΦΜ. Είναι πολλά αυτά που ζητάω όταν έδωσα τα πάντα; Δεν θέλω λεφτά γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Αυτά που θα ζητούσα ας τα βάλουν στην ομάδα. Αν είναι δυνατόν να γράφουν αυτά τα πράγματα αυτοί που βοήθησα. Αυτοί είχαν όλο και όλο 40.000 χιλ. ευρώ. Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα πρέπει να έχει ς και κάποια χρήματα. Πως θα στηρίξεις την ομάδα, με χορηγίες”;
Για την συνέχεια:“Μπορεί να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων να κάνει κλίση σε όλο τον κόσμο για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αυτό υπάρχει μόνο, τίποτα άλλο. Απλά να πάνε στους φορείς και να υπάρξουν κάποιες βοήθειες.”
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: