Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Βλέπει» Νέλσον ο Παναθηναϊκός!!

Με το... τοπίο στην υπόθεση Καλάθη να παραμένει θολό, ο Παναθηναϊκός εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις γκαρντ. Στο προσκήνιο ο ο ΝτεΜάρκους Νέλσον που έχει συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά... φεύγει!

«Βλέπει» Νέλσον ο Παναθηναϊκός
Εναλλακτικές λύσεις για τις θέσεις των γκαρντ εξετάζει ο Παναθηναϊκός, απ’ τη στιγμή που η υπόθεση Καλάθη δεν ξεκαθαρίζει και υπάρχει αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν, οι «πράσινοι» ψάχνουν την αγορά για άλλους παίκτες και ένας απ’ αυτούς που έχει ξεχωρίσει σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο στο σερβικό σύλλογο ως το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο μπορεί άμεσα να κερδίσει την ελευθέρας του –και ταυτόχρονα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του- λόγω των χρημάτων που του οφείλονται απ’ την περσινή σεζόν. Προ ημερών, δε, έστειλε τελεσίγραφο στη διοίκηση της ομάδας.

Πέρυσι σε 27 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, ο 29χρονος άσος είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ, ενώ σε 10 ματς Ευρωλίγκας (δύο εξ’ αυτών απέναντι στον Παναθηναϊκό) είχε 11,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: