Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Νέες αποχωρήσεις στον Άρη!!

Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν απομείνει για την αποχώρηση των Μανιάτη και Κύργια από τον Άρη, οι οποίοι μετά από συζήτηση με τον Παναγιώτη Στεφανίδη προχώρησαν στη λύση των συμβολαίων τους.

Νέες αποχωρήσεις στον Άρη
Δεδομένη θεωρούταν από πολλούς η αποχώρηση του Μιχάλη Μανιάτη και του Μιχάλη Κύργια από τον Άρη. Αυτό τελικά οριστικοποιήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση του εκπροσώπου τους με τον πρόεδρο της «κίτρινης» ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη.

Ο τελευταίος προσπάθειες να τους κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας, δίνοντας επιταγές που κάλυπταν το σύνολο των οφειλομένων προς τους δύο, αλλά ο ατζέντης τους παρέμεινε αμετακίνητος, και προκειμένου να πάρουν την ελευθέρας τους χαρίζουν σχεδόν το σύνολο των οφειλομένων.

Συγκεκριμένα, ο Μανιάς θα πάρει μόνο ένα μικρό ποσό από τα 47.500 που του οφείλονταν και ο Κύργιας 20.000 ευρώ από τις 50.000 που είχε υπόλοιπο. Μάλιστα, ήδη έχουν υπογραφεί οι λύσεις των συμβολαίων και των δύο παικτών και πλέον αναμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις από τον Άρη.

Εν τω μεταξύ, αρνητική ήταν η απάντηση του Ευρωπαίου στόπερ με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα που είχε ξεχωρίσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Παρά το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» ανέβασαν την οικονομική τους προσφορά ο παίκτης διεμήνυσε στους «κίτρινους» ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Football League και έτσι ο Ελληνας τεχνικός είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: