Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Στα μπλε ο Φελίπε Λουίς!!

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Φελίπε Λουίς στην Τσέλσι, που πρόβαρε με την μπλε φανέλα και ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Στα μπλε ο Φελίπε Λουίς!
Στο δυναμικό της Τσέλσι ανήκει και με τη… βούλα ο Φελίπε Λουίς! Οι Λονδρέζοι είχαν ανακοινώσει προ ημερών τη συμφωνία τους με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Βραζιλιάνου και σήμερα έπεσαν και οι υπογράφες!

Ο 28χρονος αριστερός μπακ μετέβη στο Λονδίνο όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την… τζίφρα στο νέο του τριετές συμβόλαιο (πήρε τη φανέλα με το «5»), όπου ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Άσλεϊ Κόουλ που αποχώρησε.

«Αυτή η μεταγραφή είναι σαν όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Έχω πλέον την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω στις νέες μου υποχρεώσεις. Θα δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα τις προσεχείς σεζόν», ήταν τα λόγια του Φελίπε Λουίς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Μουρίνιο κι ενώ έρχεται απ’ την Ισπανία ως πρωταθλητής!

Την περσινή χρονιά, μέτρησε συνολικά 32 συμμετοχές στην ισπανική λίγκα κι άλλες δέκα στο Τσάμπιονς Λιγκ (ήταν φιναλίστ).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: