Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Σκέψεις αποχώρησης από το Καυτανζόγλειο!!!

Η ανένδοτη και προκλητική στάση του Καυτανζογλείου οδηγεί τον Ηρακλή στα άκρα…

Μετά από την επί σειρά… δεκαετιών παρουσία του και μέσω αυτής τη διαφήμιση σ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, του Καυτανζογλείου Σταδίου, ο Ηρακλής σκέφτεται σοβαρά όσο ποτέ άλλοτε να αποχωρήσει από αυτό!

Η όλη στάση που απορρέει και από την προ ολίγων λεπτών ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης ωθεί τον Ημίθεο να φύγει από το Καυτανζόγλειο και να μην συνεχίσει να είναι ουσιαστικά ο «αιμοδότης» του.

Στη Μίκρα δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την όλη κατάσταση και η σκέψη να παρατήσει ο Ηρακλής το Καυτανζόγλειο ωριμάζει. Άλλωστε για μια… προπόνηση, το όλο θέμα έφτασε μέχρι τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και εξελίχθηκε σε πολιτικού επιπέδου διαπραγμάτευση!

Είναι κάτι παραπάνω προφανές ότι χαμένος από την όλη υπόθεση μόνο ο Ημίθεος δεν θα βγει, με τα πανάκριβα ενοίκια σ’ ένα Στάδιο που δεν είναι δικό του και κατ’ ουσίαν είναι ο επί δεκαετίες συντηρητής του.

Το ποια μπορεί να είναι η επόμενη έδρα της ομάδας (αν οι σκέψεις εξελιχθούν σε πράξη) είναι κάτι πρόωρο ακόμη, όμως με τα χρήματα μιας ετήσιας παρουσίας στο Καυτανζόγλειο είναι προφανές πως μπορεί να έχει επιλογές. Η προοπτική του γηπέδου του Μακεδονικού στην Ευκαρπία είναι μια από τις σκέψεις που έχει συζητηθεί και από αρκετούς δικαίως αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: