Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Πουλίδο εκτός πρεμιέρας, κράξιμο από οπαδούς!!

Το σήριαλ... Πουλίδο τελειώνει, ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για την πρεμιέρα και οι οπαδοί της Τίγκρες τον «κράζουν» για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Θέμα... ωρών είναι πλέον η έλευση του Αλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Μεξικάνους, βάζοντας έτσι τέλος στο... σήριαλ του καλοκαιριού. Ο παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ατλας, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Τον λόγο πλέον έχει η Ομοσπονδία της χώρας, δεν έχει δηλώσει τον παίκτη και είναι σε επαφές με τον μάνατζέρ του και τον σύλλογο, ώστε να δώσει οριστική λύση στο θέμα. Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στους Πειραιώτες και ο κόσμος της μεξικάνικης ομάδας άρχισε το... κράξιμο. Οι οπαδοί της δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος τους παίκτες θα αποχωρήσει και βγάζουν την οργή τους στα social media. Μάλιστα, είναι πιθανό ο παίκτης να μην έρθει στην Ελλάδα, αλλά να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εξάλλου, ο Πουλίδο πριν υπογράψει πέρασε ιατρικές εξετάσεις στην Ιταλία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: