Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Σπουδαία μεταγραφή»

zafi
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ηρακλή, Ντιέγκο Ρομάνο, ο Νίκος Ζαφειρόπουλος. Μίλησε για τον νέο ποδοσφαιριστή των “Κυανόλευκων” και τόνισε πως είναι μια πολύ ηχηρή μεταγραφή που μπορεί να κάνει την διαφορά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για το αν είναι ο Ρομάνο η καλύτερη μεταγραφή της κατηγορίας:
“Βλέπουμε ότι ενισχύονται οι μεγάλες ομάδες όπως ο Ηρακλής η Λάρισα και η ΑΕΚ. Νομίζω πως ο Ντιέγκο είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην κατηγορία. Τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα από τα έξι χρόνια παρουσίας του στον Εργοτέλη, έχει σημαντικές εμπειρίες και έχει μόνο συμπάθειες.Με τον χαρακτήρα του δεν έχει δώσει το δικαίωμα για το παραμικρό. Αυτό είναι σπουδαίο και σημαντικό. Ο Ηρακλής ως μεγάλη ομάδα έχει ανάγκη από ηγέτες και προσωπικότητες. Ο Ντιέγκο όπως και ο Περόνε έχουν την προσωπικότητα αυτή”.
Για το αν είχε υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό:“Υπήρχε πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό, το σκέφτηκε ο Ντιέγκο αλλά αποφάσισε να πάει στην Θεσσαλονίκη γιατί είχε ένα συμβόλαιο καλό για δύο χρόνια. Του αρέσει πολύ η Ελλάδα και δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να ζήσει στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Ντιέγκο πείστηκε για το σχέδιο της ομάδας, για το ότι ο Παναθανασάκης είναι ισχυρός επιχειρηματίας, μίλησε μαζί του και είναι πλέον στην οικογένεια του Ηρακλή”.
Για τα βίντεο που είδε ο Ρομάνο με τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή:“Οι ποδοσφαιριστές αξίας κοιτάν και άλλα πράγματα. Η Μίκρα είναι ένα καταπληκτικό κέντρο”.
Για το αν επηρέασε η μεταγραφή του Περόνε τον Ρομάνο:“Οι Αργεντινοί μεταξύ τους μιλάνε και ο ένας τραβάει τον άλλον. Είναι σημαντικό και για το πρεστίζ της ομάδας. Αυτές οι δύο μεταγραφές έκαναν θόρυβο”.
Για το πότε έρχεται ο Ρομάνο:“Την Κυριακή το βράδυ θα είναι Θεσσαλονίκη και την Δευτέρα θα υπογράψει συμβόλαιο”.
Για τον περιορισμό που υπάρχει και τις δυσκολίες που δημιουργεί στις ομάδες:“Υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα παιδιά. Ένας ποδοσφαιριστής 20 χρονών στην Ευρώπη θεωρείται έτοιμος. Στο Μουντιάλ πέτυχα πάρα πολλοί νεαροί. Παίκτες 23-24 είναι νεαροί; Για όσες ομάδες δουλεύουν σωστά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τον περιορισμό. Όταν παίρνει παίκτη 24 ετών που έχει 100 συμμετοχές σε Α’ και Β’ εθνική δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ο Ηρακλής είναι δομημένη ομάδα, με τον Ντιέγκο, τον Περόνε και τα άλλα παιδιά θα έχει πολύ καλή ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: