Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πρώτο θέμα συζήτησης η Μάιντς!!

Στην παρουσία του Καπίνο που πήγε πριν από λίγες μέρες στη Μάιντς στάθηκαν στις συζητήσεις τους οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης για την κλήρωση του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Πρώτο θέμα συζήτησης η Μάιντς
Κατά την επιστροφή της αποστολής του Αστέρα Τρίπολης από την Καλαμάτα μέχρι τη βάση τους, σχολιάστηκε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρο του Europa League. Εφόσον οι Αρκάδες ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ροβανιέμι, θα αντιμετωπίσουν τη Μάιντς.

Στις συζητήσεις που είχαν οι παίκτες μεταξύ τους έγινε εκτενή αναφορά στην μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο, αλλά δεν έγινε μεγάλη… ανάλυση, αφού οι περισσότεροι ήταν κουρασμένοι από το πολύωρο ταξίδι από τη Φινλανδία.

Με την επιστροφή τους στην Τρίπολη οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έφυγαν απευθείας για τα σπίτια τους για να ξεκουραστούν, αφού σήμερα το πρωί περίμενε προπόνηση. Είναι και ο Στάικος Βεργέτης, άλλωστε, που θέλει να τους έχει προσηλωμένους στη ρεβάνς με τη Ροβανιέμι.

Πάντως, όπως είπε για τη φινλανδική ομάδα: «Δεν περιμένω να δω μια διαφορετική Ροβανιέμι στον επαναληπτικό. Είναι σε μια αγωνιστική πρόοδο, αήττητη τον τελευταίο μήνα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: