Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δέκα «χαρτιά» διαφορά για Χάμες!!

Περισσότερα χρήματα από εκείνα που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης αξιώνει η διοίκηση της Μονακό για την παραχώρηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Δέκα «χαρτιά» διαφορά για Χάμες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μονακό για τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ξεχώρισε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και οι πρωταθλητές Ευρώπης αποφάσισαν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη μεσοεπιθετική τους γραμμή με την απόκτησή του.

Από τη στιγμή που ο διεθνής άσος τόνισε ότι είναι όνειρό του να παίξει στη «βασίλισσα», οι διοικούντες τον σύλλογο δεν είχαν κανέναν λόγο να περιμένουν και έτσι ήρθαν σε επαφή με τους Μονεγάσκους.

Όπως γράφει η Marca, η πρόταση της Ρεάλ αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονται τα έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά οι Γάλλοι ζητούν δέκα εκατομμύρια περισσότερα για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την παραχώρηση του ταλαντούχου παίκτη.

Πάντως, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι δεν σταματούν εδώ οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και ίσως να σημειωθεί εξέλιξη μέχρι τη Δευτέρα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: