Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ήρθαν, θα μείνουν;

Εν όψει της αναχώρησης της αποστολής του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ, δεν είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψουν όλοι οι Έλληνες διεθνείς για την Αμερική. Τι γίνεται με Μανωλά, Μανιάτη και Χολέμπας.

Ήρθαν, θα μείνουν;
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αφορούν τρεις από τους τέσσερις Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού (εκτός από τον Σάμαρη) που ξεκίνησαν χθες προπονήσεις στου Ρέντη εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο International Champions Cup.

Ο λόγος για τους Κώστα Μανωλά, Χοσέ Χολέμπας και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι μετά τις εμφανίσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας φέρονται να απασχολούν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγου.

Μέχρι στιγμής η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζει ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να είναι συζητήσιμη, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει κάποια που να πέσει στο τραπέζι και να γίνουν οι σχετικές επαφές.

Για τον Μανωλά εκτιμάται ότι θα φτάσει μία εξαιρετική προσφορά από κάποιον σύλλογο, αφού έχουν ακουστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ,η Βαλένθια, η Λίβερπουλ και κάποιες ακόμα.

Για τον Χολέμπας εκτός από το ενδιαφέρον της Μπουρσασπόρ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η Μπορντό είναι πιθανό σύντομα να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μανιάτη, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που τον έχει «τσεκάρει», αν και υπάρχουν φήμες ότι ενδιαφέρονται για εκείνον από Αγγλία και Γερμανία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: