Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Χτυπάει» Ρεμί η Λίβερπουλ!!

Μια... ανάσα απ’ την απόκτηση του Λοίκ Ρεμί παρουσιάζεται η Λίβερπουλ. Οι επαφές είναι προχωρημένες και ο παίκτης φέρεται έτοιμος να υπογράψει. Πουλάνε τον Μπορίνι οι «κόκκινοι»!

«Χτυπάει» Ρεμί η Λίβερπουλ!
Η φυγή του Σουάρες άφησε κενό στην επίθεση και η Λίβερπουλ κάνει ό,τι μπορεί για να αντικαταστήσει το κενό του Ουρουγουανού! Αφού λοιπόν έχουν ήδη αποκτήσει τον Λάμπερτ, οι «κόκκινοι» είναι έτοιμοι να κάνουν το «μπαμ» με το να πάρουν και τον Λοίκ Ρεμί!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος του Sky Italia, Ντι Μάρτζιο μετέδωσε πως πολύ άμεσα ο Γάλλος φορ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, δείγμα των προχωρημένων επαφών που υπάρχουν!

Ο παίκτης ανήκει στην ΚΠΡ, που τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2013, αλλά οι Λονδρέζοι φαίνεται πως δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν την πρόταση που θα τους κατατεθεί. Υπενθυμίζεται πως ο Ρεμί προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ (ως δανεικός στη Νιούκαστλ), όπου έγραψε 26 συμμετοχές και έβαλε 14 γκολ!

Από ‘κει και πέρα η Λίβερπουλ κινείται και στο πώς θα εξοικονομήσει χρήματα. Και μάλλον άμεσα θα βάλει αρκετά στα ταμεία της, αφού η Σάντερλαντ είναι έτοιμη να προσφέρει περίπου 14 εκατ. λίρες, προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Φάμπιο Μπορίνι, που πέρσι αγωνίστηκε στις «μαυρόγατες» και είχε 7 γκολ σε 32 εμφανίσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: