Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αποθεωτικό αντίο στον Λουκ Στιλ!

Με μια ανακοίνωση γεμάτη εγκωμιαστικά σχόλια, η διοίκηση της Μπάρνσλεϊ αποχαιρέτησε τον Λουκ Στιλ, που θα φορά πλέον τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αποθεωτικό αντίο στον Λουκ Στιλ
Ιδιαίτερα εγκωμιαστική για τον Λουκ Στιλ είναι η ανακοίνωση με την οποία η Μπάρνσλεϊ αποχαιρέτησε τον πρώην τερματοφύλακά της.

Σε αυτήν γίνεται αναφορά στο αξέχαστο ντεμπούτο του κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ η παρουσία του στην ομάδα χαρακτηρίζεται «αξέχαστη», δείγμα της εκτίμησης που τρέφουν προς το πρόσωπό του οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται στη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Λουκ Στιλ άφησε το Όκγουελ (σ.σ η έδρα της ομάδας) για να ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκό, με την επιβεβαιώση της αποχώρησής του να έρχεται πριν από λίγα λεπτά (4:36).
Ο Στιλ ήρθε στους κόκκινους τον Φεβρουάριο του 2008, αρχικά με δανεισμό διάρκειας ενός μηνός και είχε ένα αξέχαστο ντεμπούτο με μια επικράτηση επί της Λίβερπουλ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αφού ανανέωσε την παραμονή του στο Όκγουελ, υπέγραψε κανονικό συμβόλαιο το Μάιο του 2008 και αγωνίστηκε σε 228 παιχνίδια συνολικά, κερδίζοντας τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς την περίοδο 2001-12.

Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς τον Λουκ για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια της αξέχαστης παρουσίας του στο Όκγουελ και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: