Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πιο κοντά στον Μπόγιαν!!

Θετική ήταν η απάντηση της Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό για τον Μπόγια Κρκιτς. Το «ναι» του Ισπανού φορ αναμένουν πλέον οι Πειραιώτες, οι οποίοι περιμένουν στις ΗΠΑ κατευθείαν τον Άλαν Πουλίδο.

Πιο κοντά στον Μπόγιαν!
Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Μπόγιαν Κρκιτς.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, η Μπαρτσελόνα απάντησε θετικά για την παραχώρηση του Ισπανού φορ στους Πειραιώτες, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα και απομένει το «ναι» του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Μοναδικός… αντίπαλος για τους πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται ότι είναι η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία τον πιέζει με δέλεαρ τη συμμετοχή στην Primera Division, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League.

Εν τω μεταξύ, το… σίριαλ με τον Αλαν Πουλίδο συνεχίζεται, με τις δηλώσεις προ ημερών του προέδρου της Τίγκρες να μην έχουν καμία βάση και πλέον στον Ολυμπιακό τον περιμένουν κατευθείαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου θα συμμετάσχουν στο International Champions Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον 23χρονο φορ και γνωρίζουν πως χειρίζεται και ο ίδιος την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός άσος έχει φτάσει το θέμα στην ομοσπονδία της πατρίδας του, καθώς δεν αναγνωρίζει το μεταχρονολογημένο συμβόλαιο που εμφάνισε κάποια στιγμή η Τίγκρες και απλά περιμένει και την επίσημη διαβεβαίωσή της για να αποχωρήσει.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν μήπως πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα (ακούστηκε ότι τον εξετάζει η Μίλαν), αφού έχουν υπογράψει προσύμφωνο.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλουν προσπάθειες να προχωρήσουν τη μεταγραφή του σέντερ φορ πριν αναχωρήσει η ομάδα για τις ΗΠΑ.

Όπως γράφει και η SportDay, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η τελική επιλογή να είναι ο Ρολάντο Μπιάνκι, που έχει προταθεί, εξεταστεί και ήταν αρχικά στις εναλλακτικές λύσεις. Επίσης, ίσως να υπάρξει μία έκπληξη τύπου Κλόζε, Ζινιάκ...

*** Χθες υπήρχε η πληροφορία ότι τελείωσε και τυπικά η απόκτηση του Καθάριου από τον Πανθρακικό. Η μεταγραφή είναι κλεισμένη εδώ και καιρό και ο Καθάριος θα μείνει στην ομάδα της Κομοτηνής και φέτος και του χρόνου θα αποφασιστεί αν θα μετακομίσει στον Πειραιά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: