Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Μας «βούλιαξαν»…!

Με πολύ κακή εμφάνιση η Εθνική πόλο γυναικών «παραδόθηκε» (12-7) στην Ουγγαρία στην 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού της Βουδαπέστης και θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στα προημιτελικά.

Μας «βούλιαξαν»…
Έμεινε αρκετά μακριά απ’ τον καλό της εαυτό και το πλήρωσε. Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών δέχτηκε βαριά ήττα απ’ την Ουγγαρία με 12-7 στην δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στη διοργάνωση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να μπει στο ρυθμό του ματς, αφήνοντας το πάνω χέρι στους οικοδεσπότες απ’ το πρώτο οκτάλεπτο.

Η πρόκριση στα προημιτελικά βέβαια, δεν χάθηκε για την ομάδα του Σάκη Κεχαγιά, αφού θα το χάσει μόνο με «θαύμα». Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ηττηθεί η Ελλάδα στην τελευταία αγωνιστική απ’ την πρωτοπόρο Ολλανδία και παράλληλα η ουραγός Μεγάλη Βρετανία να νικήσει την Ουγγαρία.

Αυτό που θα κριθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου απ’ το ματς του Σαββάτου (19/7) με την Ολλανδία είναι αν θα τερματίσει στη δεύτερη ή την τρίτη θέση, κάτι που θα επηρεάσει τις διασταυρώσεις στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-3, 3-2, 3-2
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: