Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ελκυστικός και ποιοτικός ο νέος Θρύλος!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον νέο Ολυμπιακό και τα στοιχεία που συντελούν στο ότι φέτος θα παίζει ελκυστικότερο ποδόσφαιρο.
Οι πρώτες εικόνες από το νέο Θρύλο, είναι άκρως ενθαρρυντικές. Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και να μην έχουν μπει ακόμα στην ομάδα βασικά γρανάζια, όπως είναι οι διεθνείς, αλλά και οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει ότι και φέτος θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Όπως δηλαδή έκανε στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν (αφήνουμε εκτός το τελευταίο κομμάτι, αλλά αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα καθώς η ομάδα έχει ξεμείνει από στόχους και είναι δύσκολο οι παίκτες να κρατηθούν σε εγρήγορση) και φυσικά ο φετινός στόχος είναι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα του.
Μετά τα πρώτα δύο φιλικά και με αντιπάλους ομάδες, σαφώς πιο έτοιμες (τα πρωταθλήματά τους αρχίζουν λίαν συντόμως) είδαμε τους «ερυθρόλευκους», να πιέζουν ψιλά, να πρεσάρουν να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα και να δημιουργούν ευκαιρίες.
Πάμε τώρα και στα πρόσωπα. Αν και είναι νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων, μέχρι στιγμής οι Κασάμι, Ελαμπντελαουί και Ντοσεβί (από τους ξένους) δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Για τον πρώτο, είμαστε βέβαιοι ότι θα τον λατρέψει το Καραϊσκάκη. Παίκτης που ξέρει μπάλα, έχει αρχοντικό, αλλά και δυναμικό στιλ και βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του.
Ο Ελαμπντελαουί πιθανότατα θα δικαιωθεί, όταν είχε πει ότι θα παίζει βασικός. Σύγχρονο μπακ, που όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την θέση του, αλλά όταν ανεβαίνει (και το κάνει συχνά…) είναι πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.
Ο τρίτος, ο Ντοσεβί είναι εξτρέμ… υδραυλικός. Δηλαδή, μπορεί να χαζέψει τον αντίπαλο. Ωστόσο, με αυτά που μέχρι στιγμής έχουμε δει, δεν… αφήνει στην άκρη τα αμυντικά του καθήκοντα.
Από τους έλληνες τέλος, ο Κολοβός έχει το ταλέντο να εξελιχθεί και να γίνει απαραίτητος στους πρωταθλητές και ο Αυλωνίτης, να προστεθεί στην λίστα με τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Γιατί, αν μη τι άλλο, ο Θρύλος έχει ουκ ολίγες ποιοτικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας.  
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: