Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αναστασιάδης: «Τα φιλικά είναι προπόνηση»

Καθησυχαστικός σχετικά με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο φιλικό απέναντι στην Τσβόλε εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναστασιάδης: «Τα φιλικά είναι προπόνηση»
Απόλυτα ήρεμος αλλά και καθησυχαστικός παρουσιάστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα απέναντι στην Τσβόλε, 2-1. Ο έμπειρος τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως τα φιλικά αποτελούν μέρος των προπονήσεων που γίνονται στην προετοιμασία και δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Τέλος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και δήλωσε ως τα προβλήματα στις στημένες φάσεις θα διορθωθούν.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Σήμερα ήθελα στο πρώτο ημίχρονο να βάλω μία πιο έμπειρη ομάδα και είμαι ικανοποιημένος, εκτός από τα αμυντικά στημένα που έχουμε πρόβλημα, αλλά θα το λύσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλα τα παιδάκια με δύο μόνο έμπειρους γιατί πρέπει να ξέρουμε σιγά σιγά τι μπορούν να κάνουν. Έγιναν αρκετά λάθη, αλλά το περιμέναμε. Υπάρχουν, πάντως, στιγμές που βλέπω ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μέλλον, μπορεί να μην τα καταφέρουν τώρα, αλλά στο μέλλον θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ».
Για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ: «Οχι ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να βγάλουμε το προπονητικό πρόγραμμα της προετοιμασίας. Τα φιλικά είναι προπόνηση, έτσι τα βλέπω και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος της προετοιμασίας».

Για τις ομάδες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ: «Είναι ομάδες πιο δυνατές και πιο έτοιμες από εμάς. Υπερτερούν σε εμπειρία και φρεσκάδα. Σε εμάς υπάρχει κούραση, κάθε μέρα γίνονται πολύ καλύτερα πράγματα. Δεν έχω καμία αγωνία».
Για την ενσωμάτωση των διεθνών: «Τα παιδιά, οι διεθνείς έρχονται εδώ για να ξεκουραστούν, όχι για να κουραστούν. Θα έρθουν για να γνωριστούμε. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι παίκτες είναι το 70% του κορμού του ΠΑΟΚ. Είναι ο τερματοφύλακας, ο στόπερ, το εξάρι και ο επιθετικός. Θέλουμε να έρθουν, να μπουν στο οικογενειακό κλίμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: