Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η Μπαρτσελόνα... παρουσιάζει Σουάρες!!

Ο Τιμ Στάναρντ δίνει τη... λύση στους Καταλανούς για να παρουσιάσουν άμεσα το τεράστιο μεταγραφικό απόκτημά τους, τον Λουίς Σουάρες. Οι τέσσερις λύσεις για να βρεθεί ο Ουρουγουανός στο Καμπ Νου. 
Υπάρχει μια παράδοση στα Δημοτικά σχολεία της Αγγλίας στη επιστροφή των παιδιών στα θρανία έπειτα τις διακοπές του καλοκαιριού.
Οι εκπαιδευτικοί τους βάζουν έκθεση με θέμα «Τι έκανα στις καλοκαιρινές διακοπές». Βέβαια, όλοι ξέρουν πως αυτό γίνεται για να ξεκουραστούν ακόμα μια ημέρα οι δάσκαλοι, αφού η μεγαλύτερη έκθεση δεν ξεπερνά τις 100 λέξεις...
Αυτό μπορεί να γίνει και στη... Βαρκελώνη, στην επιστροφή των Πικέ, Μέσι, Νεϊμαρ και Σουάρες στο Καμπ Νου...
Τα τρία τελευταία αστέρια θα αποτελούν την ομάδα όνειρο, αν οι θεραπευτές καταφέρουν να κάνουν εξαιρετική δουλειά μετά τις αρνητικές εμπειρίες του Μουντιάλ.
Ο Λουίς Ενρίκε έχει μερικούς μήνες μπροστά του για να σχεδιάσει ένα πονηρό πλάνο, μιας και ο Σουάρες δεν θα μπορεί να παίξει μπάλα. Ο Ουρουγουανός το πάλεψε, αλλά δεν δικαιώθηκε και η FIFA δεν του επιτρέπει να κάνει ούτε ζέσταμα... «Δεν σκότωσε κανένα, και του φέρονται σα να είναι εγκληματίας» παραπονέθηκε στη «Sport» ο Μαρία Κασανόβας.
 Υπάρχουν τέσσερις λόγοι που μπορεί ο Σουάρες να είναι... νόμιμος στην Βαρκελώνη!
Να βάλουν τον Ουρουγουανό σε ένα ανοιχτό πούλμαν σε τουρ στη Βαρκελώνη, ώστε να τον βλέπουν ως τουρίστα. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθούν πως όλοι στην πόλη θα ξέρουν την ώρα αναχώρησης
Να... νοικιάσουν έναν σωσία του Σουάρες, να τον έχουν στην αίθουσα Τύπου του Καμπ Νου, ο οποίος θα έχει ένα ακουστικό στο αυτί. Ο αληθινός Σουάρες θα βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα και θα του μεταφέρει τις απαντήσεις.
Να χρησιμοποιήσουν την ίδια τεχνολογία, όπως αυτή του Σακούρ που έφερε στη σκηνή τον... Μάικλ Τζάκσον. Με ένα ολόγραμμα να προβάλλουν τον Σουάρες στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου, χωρίς ο παίκτης να πατά το πόδι του στον χλοοτάπητα. 
Να βάλουν τον πρόεδρο, Μπερτομέου να έχει έναν εικονικό Σουάρες, στα γόνατά του και να του λέει: «Πως αισθάνεσαι Λουίς; Πάντα ήθελες να παίξεις στη Μπαρτσελόνα; Η Ρεάλ μυρίζει όπως ένας γέρος... Χοχο... Μπράβο Λουίς»
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: