Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δυσκολεύει για Αμπέντ!!

Στην αποστολή της Νιούκαστλ για τα φιλικά στη Νέα Ζηλανδία θα ταξιδέψει ο Μεχντί Αμπέντ. Αποφασίζει για το μέλλον του Αλγερινού ο Άλαν Πάρντιου και στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναμονή.

Δυσκολεύει για Αμπέντ
Στην 24άδα που ανακοίνωσε ο Άλαν Πάρντιου για την περιοδεία της Νιούκαστλ στη Νέα Ζηλανδία συμπεριλήφθηκε ο Μεχντί Αμπέντ.

Ο τεχνικός των Άγγλων αναμένεται να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Αλγερινό μεσοεπιθετικό στα φιλικά απέναντι σε Sidney (22/6) FC και Wellington Phoenix (26/6) και μετά την επιστροφή της ομάδας στο Νησί θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

Το γεγονός πως ο Αμπέντ θα ταξιδέψει στην Ωκεανία κρατά ακόμη θολό το τοπίο για τον Παναθηναϊκό, που συνεχίζει να περιμένει με αγωνία το αν θα παραμείνει ή αν θα δοθεί δανεικός από την Νιουκάστλ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και στην περίπτωση που η υπόθεση έχει θετικό φινάλε για τους πράσινους, ο παίκτης δεν θα προλάβει να δηλωθεί στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου για τα ματς απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης καθώς η παραμονή του στη Νέα Ζηλανδία θα κρατήσει 10 ημέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: