Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού «έπλεξε» ο βοηθός προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, τονίζοντας παράλληλα πως οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League είναι μοιρασμένες.

«Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»
Συγκέντρωση στο μάξιμουμ θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές της Σταντάρ Λιέγης αν θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και να φτάσουν στα πλέι οφ του Champions League.

Αυτό υποστήριξε ο Ιβάν Βουκμάνοβιτς, βοηθός του Γκάι Λουζόν στη βελγική ομάδα, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην ιστοσελίδα «lavenir.be»:

«Για μένα οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά ξέρω ότι έχασαν μερικούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι και κάποιοι άλλοι δεν ανανέωσαν τα συμβόλαια τους. Το πρωτάθλημα τους αρχίζει πιο αργά από το δικό μας, στα τέλη Αυγούστου. Τουλάχιστον, θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο μάξιμουμ, κάτι που ίσως δεν πετυχαίναμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με μικρότερο όνομα γιατί θα πιστεύαμε λανθασμένα, ότι είναι εύκολος» τόνισε στο βελγικό Μέσο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: