Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δυνατό τεστ με Φιορεντίνα!!

Μια σειρά από πολύ δυνατά φιλικά αναμένεται να δώσει στην Ιταλία η Καλλονή, αρχής γενομένης από σήμερα (19/7) ενάντια στη Φιορεντίνα.

Δυνατό τεστ με Φιορεντίνα
Φιλικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα δώσει η Καλλονή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιταλία. Σήμερα αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα, στο αθλητικό κέντρο των "βιόλα".

Η ομάδα της Λέσβου ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι (εκτός των άλλων) με τους Ντανιέλ Αντέτζο, Τσίμο Ναβάρο, Χουάνμα, Χρήστο Πιπίνη και Ανρί Καμαρά, ενώ κράτησε για ακόμα δύο χρόνια τον αρχηγό της, Γιώργο Μανούσο.

Θυμίζουμε την αποστολή της που βρίσκεται στην Ιταλία: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Βάλιος, Γιορέντε Ραπόσο, Κεϊτά, Μπαρέιρα, Ντελγάδο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Γιουκάρης, Γιώργου, Καλτσάς, Βλαστέλλης, Μανούσος, Μπούρους, Κύπρου, Αγρίτης, Καμαρά, Ραζάκ, Πελεκάνος.

Το προφίλ της Φιορεντίνα:

inner

Η Φιορεντίνα είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Ιταλία που την περσινή σεζόν επέστρεψε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Serie A, τερματίζοντας τέταρτη, εξασφαλίζοντας έτσι την απευθείας πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League της νέας σεζόν.

Με τον Βινσέντσο Μοντέλα στον πάγκο τους, οι «βιόλα» ολοκλήρωσαν τη σεζόν όντας η τέταρτη καλύτερη επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος (69 γκολ σε 38 αγωνιστικές), ωστόσο στο αμυντικό κομμάτι είχε τα θέματά της, καθώς ο Νέτο μάζεψε συνολικά 51 φορές τη μπάλα απ’ τα δίχτυα της εστίας του (ενδέκατη χειρότερη επίδοση / 20 ομάδες συνολικά).

Πολλά είναι φυσικά τα αστέρια της ομάδας, όπως ο Χουάν Κουαδράδο, ο Χοακίν, ο Μπόρχα Βαλέρο ή ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Φιορεντίνα έκλεισε ουσιαστικά μια νέα αποστολή, με τα συνολικά αποκτήματα να φτάνουν τα 15 (!), συμπεριλαμβανομένων των Τσίπριαν Ταταρουσάνου, Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, αλλά και Στιβ Μπέλεκ που οι πιο πολλοί θα τον θυμούνται από το πέρασμά από ΑΕΚ και Πανθρακικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: