Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πλέον κοιτάει (και) αλλού…!!

Η νέα παράταση που ζήτησε ο Σοζέι Μασούντ αναγκάζει την ΑΕΚ να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης. Όλα ανοιχτά για τον σέντερ φορ.

Πλέον κοιτάει (και) αλλού…
Για ακόμη μία μέρα συνεχίστηκε το… σίριαλ της απόφασης του Σοζέι Μασούντ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να το έχει πάρει απόφαση πως πολύ δύσκολα ο Ιρανός μεσοεπιθετικός θα πειστεί να παίξει στην Football League με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο διεθνής άσος επέστρεψε στην Ισπανία και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον μάνατζέρ του για να συζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο εκπρόσωπος του 30χρονου παίκτη, Χόρχε Σαντομέ, ενημέρωσε την «Ένωση» ότι μέχρι να μιλήσει με τον πελάτη του όλα είναι ανοιχτά, ζητώντας νέα προθεσμία για να τον πείσει για το «κιτρινόμαυρο» πλάνο.

Αυτό δεν χαροποίησε τον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου», ο οποίος ετοιμάζεται να προχωρήσει τις επόμενες υποθέσεις που έχει ανοιχτές, ύστερα μάλιστα και από τις πιέσεις που δέχεται από τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να κλείσει το θέμα με τον αριστερό εξτρέμ.

Ένας από τους παίκτες που παραμένει «ζεστός» είναι και ο Αντραζ Κιρμ, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επαφή ο Μιλοβάνοβιτς. Εκτός από τον Σλοβένο, υπάρχουν άλλες δύο με τρεις εναλλακτικές περιπτώσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, καμία εξέλιξη δεν έχει παρατηρηθεί στο θέμα του επιθετικού, καθώς δεν έχει κλείσει οριστική η υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες (ίσως και σήμερα) υπάρξει νέα επαφή με την πλευρά του Αλγερινού φορ, μήπως έχει αλλάξει άποψη για τη διαφορά του στις συζητήσεις που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει κάνει και τις δικές του εισηγήσεις, με παίκτες που αγωνίζονται στην Ισπανία και θα εξεταστούν, αν δεν προχωρήσει του «τρομοκράτη».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: