Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Ο Άρης όλων μας αλλάζει σελίδα»

Για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει ο Άρης, όντας πλέον πιο ελκυστικός για τα νέα παιδιά, που θέλουν να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, κάνει λόγο η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Μια νέα εποχή αρχίζει για τα τμήματα υποδομής Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η απόφαση αφορά τη διαφορετική αντιμετώπιση τους, όπου στοχευμένα αποβλέπει στην ατομική βελτίωση των αθλητών, παράλληλα με τη διαμόρφωση χαρακτήρων, γεγονός που αποφέρει επιτυχίες σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο.

 Η όλη προσπάθεια θα καθοδηγείται από εξειδικευμένο προπονητικό team, το οποίο επανδρώνεται με καταξιωμένα ονόματα του χώρου, που θα τελούν υπό την εποπτεία των ιστορικών ονομάτων του Συλλόγου, που έγραψαν μαζί σελίδες Δόξης στο κιτρινόμαυρο μπάσκετ του Συλλόγου, όπως του Προέδρου Χάρη Παπαγεωργίου, του Γενικού αρχηγού Βασίλη Παραμανίδη, του Τεχνικού Διευθυντή Γεωργίου Ραμπότα, του υπευθύνου ακαδημιών μπάσκετ Βασίλη Λυπηρίδη.

Ο ΑΡΗΣ όλων μας, αλλάζει σελίδα, δημιουργεί σχέσεις συνεργασίας με άλλα σωματεία της πόλης μας αλλά και της περιφέρειας, γίνεται ελκυστικός για τα νέα παιδιά στα οποία λέει αλήθειες, καθοδηγεί αλλά και βοηθά στις περαιτέρω εξελίξεις τους σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτή τη νέα εποχή των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ κανείς δεν περισσεύει. Η συνδρομή όλων των ΑΡΕΙΑΝΩΝ για να ξαναδούμε έναν ΑΡΗ να αποτελείται από «δικά του παιδιά» είναι ευπρόσδεκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: