Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πρόλαβε στην στροφή ο ΠΑΟΚ!!

Με το στιλό στο χέρι περίμεναν τον Ρόμπερτ Μακ στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά τους πρόλαβε στην στροφή ο ΠΑΟΚ. Έμεινε μόνο η ανακοίνωση τόσο για τον διεθνή Σλοβάκο, όσο για και τον Φακούντο Περέιρα.

Πρόλαβε στην στροφή ο ΠΑΟΚ
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών στον ΠΑΟΚ. Του Ρόμπερτ Μακ που έσπευσε ν’ αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Νυρεμβέργης γνωστοποιώντας ότι θα συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς και του Φακούντο Περέιρα ο οποίος βρέθηκε στην Ολλανδία έχοντας την πρώτη του επαφή με τους «ασπρόμαυρους».

Τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους

Πριν τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Ρόμπερτ Μακ φέρεται να βρέθηκε πολύ κοντά στη Λέγκια Βαρσοβίας. Πολωνικά μέσα αναφέρουν ότι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παρακολούθησε ακόμα και την αναμέτρηση με την Σεντ Πάτρικς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Τριετές συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο διεθνής Σλοβάκος.

Τελειώνει και του Περέιρα

Στην τελική ευθεία έχει μπει και η μεταγραφή του Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με την φανέλα της Χιμνάσια Λα Πλάτα (24 γκ. / 66 συμ.) και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει εκτιμούν ότι θα ενισχύσει τον «Δικέφαλο του Βορρά». Χθες βρέθηκε στην Ολλανδία, είχε την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας και παρακολούθησε το φιλικό με την Τσβόλε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: