Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Κρκιτς σκέφτεται σοβαρά για Ολυμπιακό!!

Οι Ισπανοί τον στέλνουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Κρκιτς ακόμα σκέφτεται την σοβαρή πρόταση των Πειραιωτών! Τι τονίζει ο παίκτης, ποιος παίζει δυνατά για την επίθεση...
«Η επιλογή που έκανε μου μοιάζει καλή. Το να επιλέξει τον Ολυμπιακό σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή συγκριτικά με τις υπόλοιπες» τόνισε ο Σέρχιο Λομπέρα, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μπόγιαν στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Βέβαια, ο Ισπανός φορ δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση και αυτό προκύπτει από το περιβάλλον του. Η πιο σοβαρή πρόταση είναι αυτή του Ολυμπιακού, η Στόουκ έχει το... πλεονέκτημα της Πρέμιερ Λιγκ και η Ντεπορτίβο ελπίζει στις καλές σχέσεις του Φερναντέθ με τον παίκτη.
Ο παίκτης δεν θα πάρει μέρος στο αυριανό φιλικό με την Ουέλβα, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση παραχώρησης του, αν και η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να βάλει κάτι στα ταμεία της, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο. «Εξετάζουμε τις προτάσεις, έχουμε ακόμα κάποιες ημέρες να αποφασίσουμε» τονίζεται από την πλευρά του παίκτη, με τους Ισπανούς να δίνουν το μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό και το... Τσάμπιονς Λιγκ.
Παραμένει στη λίστα ο Μπιάνκι
Οσον αφορά τον επιθετικό, μπορεί οι Αγγλοι να επιμένουν για τον Ρουίθ, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Αντίθετα, δεν έχει... κοπεί το όνομα του Ρολάντο Μπιάνκι. Ο φορ της Μπολόνια είναι στους υποψήφιους στόχους, με τους Ιταλούς να μιλούν με... σιγουριά για τη μεταγραφή. Εξάλλου, ο έμπειρος φορ έχει απορρίψει προτάσεις από Ιταλία και άλλες χώρες, αφού περιμένει τους Πειραιώτες, μιας και αποτελούν την βασική του επιλογή.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: