Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Το σύνθημα για τους αγώνες με τη Σταντάρ Λιέγης έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Τον Παναιγιάλειο αντιμετωπίζουν σήμερα οι «πράσινοι».

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»
Ενήμεροι για το αποτέλεσμα της κλήρωσης του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, όπου θα παίξουν με τη Σταντάρ Λιέγης, ήταν χθες οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου, είπε δύο κουβέντες στους παίκτες, χωρίς να τους αναλύσει περαιτέρω την εικόνα του Βέλγων, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

«Μας έτυχε η Σταντάρ Λιέγης. Εχει ποιότητα, αλλά και αδυναμίες. Ολα εξαρτώνται από εμάς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αν είμαστε αυτοί που πρέπει. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι' αυτά τα παιχνίδια και θα αναλύσουμε τον αντίπαλο τις προσεχείς ημέρες», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Εν τω μεταξύ, απόψε σήμερα το απόγευμα οι «πράσινοι» δίνουν το τρίτο τους φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Στην αποστολή, πλην του Στιλ είναι και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος χθες γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, αλλά όχι και ο συμπατριώτης του Ντάνιελ Πράνιτς, που πριν δύο μέρες υπέστη διάστρεμμα και χθες γυμνάστηκε μόνος του, όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι που επίσης είναι εκτός (το ίδιο και ο νεαρός Γιάννης Σταματάκης).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει στις 4 το μεσημέρι από την Αθήνα με προορισμό το Αίγιο, όπου οι «πράσινοι» περιμένουν θερμή υποδοχή από τους οπαδούς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: