Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Προβάρει τα… μπλε ο Διούδης!!

Τα τυπικά απομένουν για την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ, αφού ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον βελγικό σύλλογο. Ποια τα ποσά που καρπώνονται οι «κίτρινοι».

Προβάρει τα… μπλε ο Διούδης
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη από τον Άρη στην Μπριζ, αφού εκείνο που απομένει είναι η ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων από τους δύο συλλόγους.

Αν και οι Θεσσαλονικείς υπολόγιζαν να πάρουν ένα ποσό ύψους 400.000 ευρώ από τη μετακίνηση του 21χρονου τερματοφύλακα, τελικά στα ταμεία τους θα μπουν περίπου 300.000 ευρώ. Σε αυτά υπολογίζονται η άμεση καταβολή 250.000 ευρώ από τους Βέλγους, συν ένα ποσό ως μπόνους αν παίκτης κάνει στην πρώτη του χρονιά στη βελγική λίγκα τουλάχιστον 15 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα, στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ποσοστό μεταπώλησης, αφού αν ο Διούδης πάρει μεταγραφή σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο οι «κίτρινοι» θα πάρουν το 15%, ενώ αν μεταγραφεί σε ελληνική ομάδα τότε το ποσοστό θα φτάσει το 25%.

Από την πλευρά του, ο νεαρός γκολκίπερ θα εισπράττει περίπου 100.000 ευρώ ετησίως, ενώ πλέον περιμένει να τον καλέσουν για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Ο Διούδης περιμένει πλέον τηλεφώνημα και έως τη Δευτέρα θα πετάξει για Μπριζ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: