Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Δεν αποχωρώ από τη Σίτι»

yaya
Τέλος έβαλε στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Τουρέ Γιαγιά, με τον ίδιο να δηλώνει πρόθυμος να συνεχίσει στους «πολίτες».
Αρκετά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει πως ο Ιβοριανός χαφ, είχε δεχθεί κρούση όχι μόνο από την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και από την «αντίπαλο» της Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο ίδιος από την άλλη στις τελευταίες του δηλώσεις του ανέφερε πως σκοπεύει να τηρήσει το συμβόλαιο του που έχει με τους Πρωταθλητές Αγγλίας ενώ τόνισε πως απολαμβάνει τη στήριξη που δέχεται από τους οπαδούς της ομάδας.
«Οι οπαδοί πάντα ήταν καλοί μαζί μου και με την οικογένειά μου. Θέλω να μείνω στη Σίτι. Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου. Δεν με ενδιαφέρει και δεν στέκομαι στη φημολογία που κυκλοφορεί. Είναι χαρά μου να συνεχίσω στη Σίτι και θα τιμήσω το συμβόλαιο που έχω με την ομάδα. Ορισμένες φορές αυτή η φημολογία καταντάει απογοητευτική και κουραστική, αλλά θέλω να κάνω κάτι για να ανταποδώσω και την εμπιστοσύνη των οπαδών. Με στηρίζουν και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής χαφ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: