Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Σεβόμαστε τον Λίνο, εξωπραγματικές απαιτήσεις του Βούκιτς»

Ο Άλβες Λίνο όπως και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς δεν είναι στην Ολλανδία από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Γεγονός που έχει στεναχωρήσει τον κόσμο ειδικά για τον Βραζιλιάνο. Ποια είναι η θέση της ΠΑΕ για τις δυο περιπτώσεις;


«Τον σεβόμαστε, αλλά...»

Ο Άλβες Λίνο δε θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Τούμπα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το γράφουμε αυτό χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή ανοικό παράθυρο προσέγγισης ανάμεσα στις δυο πλευρές. Στην ΠΑΕ γνωρίζουν ότι ο κόσμος θα ήθελε τον Βραζιλιάνο και φέτος στην Τούμπα: «Το κατανούμε και το αποδεχόμαστε. Εμείς τιμάμε τον Λίνο και τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως χαρακτήρας. Από εκεί και πέρα είχαμε μια συζήτηση μαζί του, του κάναμε μια πρόταση αλλά οι απαιτήσεις του ήταν υπερβολικές όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Για αυτό και προχωρήσαμε στην απόκτηση του Ρατς» είναι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Ρουμάνος είναι ένας παίκτης με εμπειρία γι' αυτό και είναι η εξαίρεση του κανόνα στις φετινές μεταγραφές όπου θέλουμε να αποκτήσουμε νεαρούς παίκτες».


«Εξωπραγματικές οι απαιτήσεις»


Εκτός του Λίνο άλλος ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε είναι και ο Βούκιτς. Πολλοί θεωρούσαν πως ο Σέρβος από την στιγμή που έχει προσωπική φιλία με τον Σαββίδη θα τα έβρισκε εύκολα. Όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. «Ήρθε στην Θεσσαλονίκη και του κάναμε μια συγκεκριμένη πρόταση κατόπιν συνεννόησης και με τον μεγαλομέτοχο. Αυτός αντιπρότεινε κάτι που για εμάς ήταν εξωπραγματικό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του και γι' αυτό και δεν προχώρησε η συμφωνία» λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία συμπληρώνοντας πως όπως και με τον Λίνο, έτσι και με τον Σέρβο τρέφουν βαθιά εκτίμηση για τα όσα πρόσφερε.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: