Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πριγκίπισσα του Μονακό!!

Σπουδαία εμφάνιση και επίδοση που την κατατάσσει στην ελίτ του αγωνίσματος πέτυχε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Πριγκηπάτο του Μονακό, ισοφαρίζοντας με 4,71μ. το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ!

Πριγκίπισσα του Μονακό!
Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού στίβου. Και δεν άργησε να δικαιολογήσει το γιατί.

Από απόψε το βράδυ η 24χρονη άλτρια πέρασε στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητριών. Με επίδοση 4,71μ. στο Diamond League που διεξήχθη στο Πριγκηπάτο του Μονακό ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού στίβου (της Νικόλ Κυριακοπούλου) στο άλμα επί κοντώ γυναικών και ταυτόχρονα την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν (που μοιράζεται με την Γερμανίδα, Λίζα Ρίζιχ).

Και τώρα ευρωπαϊκό

Στην συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,76μ. όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Η μοναδική που υπερέβη το συγκεκριμένο ύψος ήταν η Βραζιλιάνα, Φαμπιάνα Μούρερ καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο Diamond League του Μονακό. Τη 2η θέση πήρε η Τζένιφερ Σουρ με επίδοση 4,71μ. έχοντας καλύτερες προσπάθειες από την Ελληνίδα αθλήτρια. Μεγάλος στόχος του καλοκαιριού είναι φυσικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης (12-17 Αυγούστου). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: