Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Στροφή» ΑΝΤ1 στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Μέσα στην ερχόμενη εβδιομάδα ίσως γίνουμε σοφότεροι για την ουσία της διαγωνιστικής διαδικασίας της TEAM γύρω απ' τα τηλεοπτικά δικαιώματα Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, την τριετία 2015-18.

«Στροφή» ΑΝΤ1 στο Τσάμπιονς Λιγκ;
Ενώ, λοιπόν, κανάλια και τηλεθεατές βρίσκονται σε καθεστώς αναμονής μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει σχετικά με τον ρόλο που θα παίξουν τα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια που συνεχίζουν στην β' φάση του διαγωνισμού, για τα τηλεοπτικά των δύο κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ. Η ΝΕΡΙΤ και ο ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, για τον ΑΝΤ1 υπάρχει έντονη η φημολογία τις τελευταίες ώρες πως ενδιαφέρεται άμεσα και για ένα απ' τα πακέτα που δίνει η TEAM και αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτή την περίπτωση, το κανάλι του Αμαρουσίου θα αφήσει το Europa League, μέρους των δικαιωμάτων του οποίου έχει και για την τρέχουσα σεζόν. Τελευταία της τριετίας που βρίσκεται σε ισχύ.

Αυτό που έχει αναφερθεί και στην ραδιοφωνική «Στάση media», ότι δηλαδή τηλεοπτικό κομμάτι (μικρό ή μεγάλο) των δύο διοργανώσεων θα καταλήξει σε όλα τα ενδιαφερόμενα κανάλια δεν θεωρείται, πλέον, καθόλου απίθανό. Σε αυτή την μοιρασιά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο των περαιτέρω εκπλήξεων στα τηλεοπτικά των δύο διοργανώσεων.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: