Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Υποκλιθείτε στην… «βασίλισσα»!

Η Βέροια συνεχίζει να αγναντεύει από ψηλά, καθώς λύγισε (2-0) και την αντίσταση του ΠΑΣ (που έπαιξε για 50 λεπτά με δέκα), συνδυάζοντας αποτέλεσμα με θέαμα και ξεπέρασε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό.

Υποκλιθείτε στην… «βασίλισσα»!
Επιστροφή στις νίκες για την Βέροια, μετά από το μικρό διάλειμμα στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και έφθασε τους 12 βαθμούς στην φετινή Super League σε πέντε ματς.

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο υπέταξε (2-0) τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ξέσπασε και τα δύο γκολ που πέτυχε σε ένα δίλεπτο, με τους Κάμπορα (54’), Καλτσά (56’) της χάρισαν την νίκη, ενώ θα μπορούσε να βάλει άλλα τόσα.

Οι Ηπειρώτες έπαιξαν από το 39’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής (δύο κίτρινες) του Ντάσιου.

Πλέον, βρίσκεται μπροστά από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ μέχρι στιγμής είχε καταφέρει να ξεπεράσει μόνο τους «πράσινους» και ισοβαθμούσε με τους «ερυθρόλευκους» έως την 3η αγωνιστική.

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Super League

Το ματς



Η διάθεση των δύο ομάδων στο παιχνίδι ήταν σαφής. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο, όπου μπήκαν αμφότερες με ενθουσιασμό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν από μια ευκαιρία με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη, η Βέροια είχε την κατοχή και ήθελε να δημιουργήσει, έχοντας τον ΠΑΣ στο μισό γήπεδο, στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί μέσω αντεπιθέσεων. Ωστόσο, τελικές πολλές στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαν πολλές. Δυο σουτ του Καλτσά και ακόμη ένα, του Ντουμίτρου δεν ανησύχησαν τον Βελλίδη.

inner

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έγινε επικίνδυνη με κάποιες προσπάθειες του Τσάβες από τα δεξιά, αλλά οι φάσεις δεν ολοκληρώθηκαν όπως θα ήθελαν οι Γιαννιώτες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Βέροια πίεσε αρκετά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Σε αυτήν του Κάμπορα, που της έκατσε, ο Βελλίδης αντέδρασε τάχιστα και η φάση τελείωσε με φάουλ του Αργεντινού. Από την άλλη ο ΠΑΣ βλέποντας πιο πολλούς κενούς χώρους, ξεμύτισε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν για αυτόν, όταν ο Ντάσιος αποβλήθηκε (δεύτερη κίτρινη) στο 39ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια «γκάζωσε» και μέσα σε ένα δίλεπτο έβαλε το νερό στο… αυλάκι, με τα δύο τέρματα που πέτυχε. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι «σφυροκόπησαν» τον αντίπαλο τους, που ελέω τύχης και Βελλίδη δεν δέχθηκε τρίτο και τέταρτο τέρμα. Πάντως, ο ΠΑΣ στο τελευταίο δεκάλεπτο που έκατσαν οι νικητές θα μπορούσε να μειώσει και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.




Οι συνθέσεις των ομάδων

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας (Κατίδης 72'), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (Μπαργκάν 49'), Καλτσάς, Κάμπορα (Μπεν 80').

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Γιάκος, Ακόστα (Μανιάς 59'), Ίλιτς (Μπέριος 71'), Στρούνα (Ναδάλες 71'), Τσάβεζ, Λίλα.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, βοηθοί οι Μιχαήλ Καρσιώτης, Χρήστος Σωτηρόπουλος
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: