Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μπούρμπος: «Πάντα δίπλα μας ο κόσμος»

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε για τη στήριξή του ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος μετά το 1-0 επί της Νίκης Βόλου, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δίνουν πάντα το 100%.

Μπούρμπος: «Πάντα δίπλα μας ο κόσμος»
Συνέχεια στο σερί νικών και ακόμη καλύτερες εμφανίσεις θα πρέπει να προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον κόσμο του σύμφωνα με τον Χρήστο Μπούρμπο. Το δεξί μπακ του «τριφυλλιού» τόνισε πως οι φίλοι της ομάδας στέκονται συνέχεια στο πλευρό της και πρόσθεσε ότι οι «πράσινοι» δίνουν το 100% σε κάθε ματς για να τους ευχαριστήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου:

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και τις υπόλοιπες διοργανώσεις, να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Το φαινόμενο με τις χαμένες ευκαιρίες το έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω, αλλά πιστεύω ότι και η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό».

Για την κούραση από τα συνεχόμενα ματς: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε τρεις διοργανώσεις αλλά είμαστε στον Παναθηναϊκό όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Πρέπει να πηγαίνουμε καλά και για εμάς αλλά και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Χρειαζόταν κάποιος χρόνος για να προσαρμοστώ. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος αλλά πρέπει να το δείχνω και μέσα στο γήπεδο».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Να τους ευχαριστήσουμε που είναι κοντά μας. Να ξέρουνε πως είτε χάσουμε είτε νικήσουμε, πάντα δίνουμε το 100%. Θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας και να στηρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: