Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αθανασιάδης: «Φέτος δεν τρέχουμε για πάρτη μας»

Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας εξήγησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (4-0) επί του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Αθανασιάδης: «Φέτος δεν τρέχουμε για πάρτη μας»
Σε ακόμη ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης χρίστηκε σκόρερ και μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ ο διεθνής επιθετικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δείχνει καλύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φορ υπογράμμισε ότι πλέον στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα και ο κάθε ποδοσφαιριστής δεν λειτουργεί με γνώμονα το ατομικό του συμφέρον.

«Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη. Τώρα όμως ξεχνάμε αυτό το ματς και πάμε στο επόμενο. Πάμε στη Γαλλία για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο Αθανασιάδης για το χθεσινό ματς και στη συνέχεια υπογράμμισε: «Όλοι δουλεύουμε πολύ και τρέχουμε πολύ. Και όλοι φέτος τρέχουμε για την ομάδα και όχι για την πάρτη μας».

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ μπορεί στο τέλος του πρωταθλήματος να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί, απάντησε: «Γιατί όχι να μην πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα τον Μάιο».

Καταλήγοντας, ο διεθνής επιθετικός είπε και δύο λόγια για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ήθελα από την αρχή να τελειώσει το θέμα θετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: