Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το μήνυμα για τον Ολυμπιακό!

Ο Γιώργος Ζαχαρίαδης γράφει στο sport-fm.gr για το ολοκληρωτικό και διασκεδαστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ, μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα για τον Ολυμπιακό
Το πόσο θα αλλάξει ο χάρτης του ελληνικού πρωταθλήματος, με βάση κυρίως τη βαθμολογία στις πρώτες θέσεις, είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση.
Όσο υπάρχει στις πρώτες θέσεις η Βέροια κι ο ΠΑΟΚ αποκτά ένα σημαντικό προβάδισμα, πριν μπει στη διαδικασία με τα δύσκολα παιχνίδια, φαίνεται κάτι να αλλάζει.

Και η Κέρκυρα είναι από κοντά και οι παραδοσιακοί πλέον διεκδικητές της πρώτης πεντάδας, συμμετέχουν ενεργά (Ατρόμητος και Αστέρας) και η Καλλονή έχει διάθεση. Κατά συνέπεια είναι ευχάριστο να αντικρίζουμε το πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και κυρίως ανανέωση.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η πρόβλεψη για την τελική κατάταξη περνά ουσιαστικά σε δεύτερο πλάνο και ευχαριστιόμαστε την εξέλιξη. Περιμένουμε να παρουσιάσει την ίδια ενδιαφέρουσα συνέχεια, οι υποτιθέμενες αδύναμες και μικρομεσαίες ομάδες να σταθεροποιηθούν και γιατί όχι, να έχουμε τελικά μερικές εντυπωσιακές ανατροπές σε σύγκριση με την τελική βαθμολογία των προηγούμενων χρόνων.

Και σε αυτό φυσικά, δεν μπορεί να λείπει ο ΠΑΟΚ. Είτε γιατί δείχνει τη διάθεση να συμμετέχει στην ανατροπή είτε γιατί ακόμη κι αν δεν διαθέτει το ρόστερ των παικταράδων, ούτε σε ποιότητα ούτε σε αριθμό, είναι ομάδα με φιλοδοξίες.

Η πρωτιά για τον ΠΑΟΚ, με το ολοκληρωτικό και διασκεδαστικό ποδόσφαιρο μπροστά στην εστία του ΟΦΗ, ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη εβδομάδα.

Του είπε ότι «θέλω να είμαι και να μείνω πρώτος». Κι ας μην με ευνοούν οι προβλέψεις, θα συμπληρώσουμε. Ετσι είναι.

Από δω και στο εξής, μια σειρά αγώνων, πρωταθλήματος και ενδιάμεσα Europa League, είναι οι πρώτες δύσκολες εξετάσεις για τον ΠΑΟΚ.

Το ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση δεν είναι τυχαίο. Ούτε βέβαια ότι αποδίδει πολύ ευχάριστο ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Αναστασιάδη, γεγονός που θα πρέπει να συγκρατήσουμε, διότι δεν συνέβαινε με τους προκατόχους και με ρόστερ που διέθετε ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές.

Η κόντρα με τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που τελικά θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ μόνο για μια -δύο μέρες (Παρασκευή και Σάββατο), λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων και του ταξιδιού των τριών ημερών στη Γαλλία (παίζει με Γκιγκάμπ), αλλά, στον εγκέφαλο των ΠΑΟΚτσήδων είναι ΤΟ παιχνίδι, είναι Η πρόκληση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: