Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αεράτος!!

Με επίδειξη δύναμης, ο ΠΑΟΚ διέλυσε (4-0) τον ΟΦΗ στην Τούμπα και πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον… αέρα της κορυφής! Ρατς (δύο), Μακ και Αθανασιάδης τα γκολ του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αεράτος!
Ο ΠΑΟΚ φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον ΟΦΗ. έφτασε τις ισάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται ολομόναχος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας (13 π.) πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη»!

Σαρωτικός στο α’ ημίχρονο ο «Δικέφαλος του Βορρά», έστειλε στο «καναβάτσο» της Τούμπας τους Κρητικούς, χάρη στα υπέροχα γκολ των Ρατς (2’, 43’), Μακ (27’) και Αθανασιάδη (45’).

Ανήμποροι ν' αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, που κλείστηκαν από νωρίς στα καρέ τους κι έχουν να θυμούνται μόνο το δοκάρι στην προσπάθεια του Τζορτζ (66').

inner

Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε συνθήκες νίκης πριν καν χρειαστεί να… αγχωθεί. Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Ρατς συνέχισε να σβήνει από την μνήμη των οπαδών της ομάδας τ’ όνομα του Λίνο.

Ο Ρουμάνος δεν χαρίστηκε και την ίδια στιγμή ο Λόρια κατάλαβε ότι τον περιμένει ένα δύσκολο βράδυ. Επιτιθέμενοι κυρίως από τα άκρα, πίεζαν στο 1/3 του γηπέδου τους Κρητικούς που κλείστηκαν πίσω. Ο Λόρια και το δοκάρι μπορεί να τους έσωσε στη διπλή χαμένη ευκαιρία με Σκόνδρα και Κάτσε, αλλά ο Μακ τους «τιμώρησε» λίγο αργότερα με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Και το σόου των παικτών του Αναστασιάδη μόλις είχε αρχίσει, την ίδια στιγμή ο ΟΦΗ δυσκολευόταν ακόμα και να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας, υπό το ασφυκτικό πρέσινγκ των «ασπρόμαυρων». Η έξυπνη κομπίνα στο τείχος και η εκτέλεση φάουλ του Ρατς διεύρυνε το σκορ με τον Αθανασιάδη μετά από φάση διαρκείας και δύο δοκάρια να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

inner

Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να κατεβάζει σταδιακά ρυθμούς αλλά να μην απειλείται. Ο Γκατούζο έκανε απέλπιδα προσπάθεια να τονώσει επιθετικά την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πλησιάσει στο γκολ της τιμής με μια από τις αλλαγές του, τον Τζορτζ, αλλά του το στέρησε το δοκάρι και στο φινάλε της αναμέτρησης ο Γλύκος.



ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας, Τζανδάρης (69’ Παπαδόπουλος), Κάτσε, Τζιόλης (77' Μάρτενς), Μακ, Σαλπιγγίδης (69’ Γκολάσα), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Κουλούρης, Σπυρόπουλος, Κίτσιου.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Μπανούσης (46’ Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής (58’ Ραζάκ), Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης (46’ Τζορτζ).

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Ροβίθης, Σίσιτς, Φαζός.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: