Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΕΚάρα και η βαρεμάρα!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την ΑΕΚ που «βαριόταν» στην Λαμία και την μπασκετική που έκανε πάρτι απ' τα παλιά...
Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως αντιλαμβάνομαι απόλυτα τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (όχι όλους βέβαια) και το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν σαν αγγαρεία πλέον τα ματς της προετοιμασίας για τη σεζόν που αν υπήρχε καμία λογική θα είχε πρεμιέρα για την Ένωση και τις υπόλοιπες ομάδες και όχι φιλικό τεστ στην Λαμία!
ADVERTISEMENT
Είναι κουραστικό και επαναλαμβάνω το καταλαβαίνω απόλυτα να προετοιμάζεσαι για να αρχίσει η αγωνιστική χρονιά σχεδόν τρεις μήνες πλέον και να περιμένεις ακόμη και να πηγαίνει σε κάθε πόλη για να αντιμετωπίσεις ένα ακόμη αντίπαλο σε φιλικό παιχνίδι.
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όταν μπαίνει, όποιος κι αν είναι αυτός, κάποιος με τη φανέλα της Ένωσης στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να κάνει αγγαρεία και να μας υποχρεώνει να παρακολουθούμε ένα ματς που οδηγεί στην απόλυτα ντάγκλα στον καναπέ σου, ή στην πολυθρόνα σου...
Ειδικά αυτοί που χρησιμοποιούνται για να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν – αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζει να τους πιστεύει και να τους χρησιμοποιεί. Η εικόνα των περισσότερων ήταν καταθλιπτική και η ΑΕΚ έβγαζε βαρεμάρα και αδιαφορία. Αυτό που φάνηκε από την αναμέτρηση με την Λαμία είναι πως είναι τεράστια η απουσία των Κορδέρο και Ανάκογλου φέτος κι αυτό διότι η μπάλα δεν τρέχει και δεν κυκλοφορεί σωστά ούτε με αίτηση!
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το ποδόσφαιρο. Θαρρώ πως ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και πολλοί ΑΕΚτσήδες να καταλάβουν ότι κάνει σωστά στους 11 που επιλέγει για τα επίσημα ματς... Διότι είμαστε προπονηταράδες όλοι και λέμε συνέχεια για τους παίκτες που θέλουμε να βλέπουμε κι ας μην παρακολουθούμε καμία προπόνηση!
Από την βαρεμάρα αξίζει να πάμε στην ΑΕΚάρα... Αναφέρομαι στη μπασκετική ΑΕΚ φυσικά που σε μία έδρα εκπληκτική ελέω παρουσίας κόσμου (έδρα το έκαναν οι Ενωσίτες οπαδοί) κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο και του Ρεθύμνου και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.
Η ομάδα του Ζιάγκου που δεν είχε σύμμαχο τον χρόνο στο να δημιουργηθεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την Α1 και το Κύπελλο (γενικά για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις) κατάφερε να περάσει ένα ακόμη εμπόδιο και να διεκδικεί πρόκριση στους ''8'' με αντίπαλο τον Αρη στην Θεσσαλονίκη.
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να χρεώσει την ομάδα και το οποιοδήποτε πρόσωπο σε αυτή αν και εφόσον δεν καταφέρει να πετάξει έξω τον Αρη απ' τη διοργάνωση του Κυπέλλου αφού πρόκειται για μία καλύτερη ομάδα, πιο έτοιμη στο 100% από την ΑΕΚ και πιο οργανωμένη... Όμως κατάφερε την υπέρβαση ήδη η Ένωση το ρόστερ της οποίας δεν έχει συμπληρώσει μήνα κοινής παρουσίας!
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ζιάγκο και σε όλα τα παιδιά γι' αυτό το αποτέλεσμα και για το γεγονός ότι δεδομένα θα καταθέτουν σε κάθε παιχνίδι τη ψυχή τους για να οδηγήσουν όσο καλύτερα μπορούν την Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ σ' αυτήν την πρώτη χρονιά, στην επιστροφή της, στην Α1 κατηγορία. Να το χαρούν όλοι αυτοί και ο κ. Αλεξίου κι όσοι προσπάθησαν για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει...
Υγ: Ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ (κεκλεισμένων των θυρών) που θέλει δουλειά και επειδή είναι μάγκες και πλέον πάνε μόνοι τους, θέλουν τώρα όσο ποτέ τη στήριξη όλων μας... Τώρα γιατί ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: