Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έξαλλος ο Πανόπουλος!!

Χθες… πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία των ανθρώπων που δουλεύουν στην SKODA Ξάνθη, όπως τόνισε ο Χρήστος Πανόπουλος. Διαβάστε τη δήλωση του ισχυρού άνδρα της ακριτικής ομάδας.

Έξαλλος ο Πανόπουλος
Την απαίτηση πως όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα της SKODA Ξάνθης θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, έκανε γνωστή μέσω δήλωσης του ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Πανόπουλος.

Στην ανακοίνωση του ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής, μετά και την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, συνεχάρη τον προπονητή των «κυανέρυθρων», Δημήτρη Τερεζόπουλο, για την συμπεριφορά και το ήθος του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Τερεζόπουλο για την δουλειά που κάνει στην ομάδα του και για το επίπεδό του σαν άνθρωπος όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε. Κάποιος άλλος στη θέση του θα δήλωνε: «Ένα σκορ 5-2 ή 6-2 έγινε 1-1». Σεβάστηκε τον αντίπαλο κι αυτό είναι προς τιμή του.

Όσον αφορά εμάς, θα πρέπει ΧΘΕΣ να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας και τη νοοτροπία μας ακόμη και στα χόρτα του γηπέδου. Ας το καταλάβουν αυτό και τα χόρτα του γηπέδου και ανεξαιρέτως όλοι όσοι μισθοδοτούνται από την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και την έχουν επιλέξει σαν προσωρινό ή μόνιμο προορισμό τους
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: