Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκες μέχρι τη διακοπή!

Ικανοποίηση, αλλά περισσότερο για το αποτέλεσμα παρά για την απόδοση, υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά το 1-0 επί της Νίκης Βόλου. Νίκες με Εστορίλ και Παναιτωλικό θέλουν οι «πράσινοι». Ανησυχία με Λαγό.

Νίκες μέχρι τη διακοπή
Δίχως να φορτσάρει ή να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός έφτασε για τρίτο σερί παιχνίδι στο ζητούμενο της νίκης. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με το «φτωχό» μεν, αλλά αρκετό 1-0 της Νίκης Βόλου στη Λεωφόρο και θέλουν να κλείσουν μια πεντάδα νικών στα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα και μέχρι τη διακοπή, την Πέμπτη με την Εστορίλ στην Πορτογαλία για το Europa League και την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα.

Μπορεί οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των νεοφώτιστων, αλλά κρατούν τις 27 τελικές προσπάθειες και τη σχεδόν μηδαμινή απειλή για την εστία του Στιλ, όπως επίσης και το τρίποντο που τους διατηρεί πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ανησυχία για Λαγό

Από σήμερα κιόλας η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με την Εστορίλ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League την Πέμπτη στην Πορτογαλία (22:05). Η νίκη είναι επιβεβλημένη για τους «πράσινους» για να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα.

Ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση του Τάσου Λαγού, που αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει 1-2 μέρες εκτός προπονήσεων και την Τρίτη θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Δεδομένου ότι επανέρχεται ο Μέντες, που αποθεραπεύτηκε, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μείνει στην Αθήνα για να είναι 100% έτοιμος εν όψει Αγρινίου. Εκτός παραμένουν Μπεργκ και Σπυρόπουλος, ενώ μένει να φανεί αν ο Στιλ θα διατηρήσει τη θέση του στο τέρμα ή μετά από δύο ματς θα επανέλθει ο Κοτσόλης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: