Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Γκινγκάμπ και το Φάληρο!!

Από σήμερα στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Γκινγκάμπ για το Europa League, όμως στο μυαλό του Αναστασιάδη είναι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η διαχείριση της ομάδας.

Η Γκινγκάμπ και το Φάληρο
Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, του οποίου επικράτησε με σκορ 4-0 για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και - μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι – σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 4.312 ημέρες και πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ στη Γαλλία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ωστόσο, στο μυαλό του Άγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει το δίλημμα όσον αφορά τη χρησιμοποίηση αρκετών από τους «βασικούς» με την ουραγό του Σαμπιονά, ενώ πλέον η ομάδα του έχει βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο 61χρονος προπονητής καλείται να διαχειριστεί και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει με τους Περέιρα, Μαντούρο, Τζαβέλλα και Κωνσταντινίδη, ενώ ο Γλύκος σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Παναγιώτη Γλύκου που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, στο σημείο που είχε κάνει παλιότερα εγχείρηση στους χιαστούς.

Από το καλοκαίρι εκείνο που είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης ήταν κατά πόσο μπορεί να είναι ανταγωνιστικό το «ασπρόμαυρο» ρόστερ, το οποίο δεν ενισχύθηκε στο μέγιστο βαθμό και παράλληλα αποτελείται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όλα αυτά τα γνωρίζει ο κ. Αναστασιάδης και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη Γαλλία, αλλά στο μυαλό του είναι και το ντέρμπι στο Φάληρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για τις επόμενες μέρες, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τη Γαλλία, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το αγώνα και την Πέμπτη είναι το ματς.

Την Παρασκευή οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις κοντά στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή και θα επιστρέψει το απόγευμα. Το Σάββατο το μεσημέρι θα γίνει μία προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: