Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ατζαγκούν: «Οφείλουμε να ‘μαστε έτοιμοι με Εστορίλ»

Στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Εστορίλ έχει στρέψει ήδη την προσοχή του ο Παναθηναϊκός. «Μιλάμε για άλλο επίπεδο. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο σημερινός MVP, Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ατζαγκούν: «Οφείλουμε να ‘μαστε έτοιμοι με Εστορίλ»
Χαρούμενος που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να επικρατήσει της Νίκης Βόλου, αλλά και προσγειωμένος εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη εμφανίστηκε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του «τριφυλλιού» βραβεύτηκε ως ο MVP της σημερινής αναμέτρησης και στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στο δύσκολο εκτός έδρας ματς που έπεται με την Εστορίλ για το Europa League.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζει καλά η ομάδα και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει».

Για το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του: «Σίγουρα μου δίνει χαρά να σκοράρω γιατί βοηθάει την ομάδα μου. Όμως πρέπει να πω ότι και τα δικά μου γκολ είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς. Αν οι συμπαίκτες μου δεν έκαναν καλή δουλειά σαν σύνολο, δεν θα είχα εγώ αλλά και αυτοί την ευκαιρία να σκοράρουν».

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί με την Εστορίλ: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο. Μιλάμε για άλλο επίπεδο γιατί μιλάμε για ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να πάμε εκεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την απουσία του Μπεργκ: «Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για μας ο Μάρκους. Μας λείπει στο παιχνίδι. Είναι εξαιρετικός επιθετικός. Προσπαθούμε όλοι να αναπληρώσουμε το κενό και ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα κοντά μας και να μας βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: