Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Οι στραβές κι ο Τριτσώνης!

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta την ήττα του Ολυμπιακού και επισημαίνει κάτι...ενδιαφέρον για τους Αθηναίους διαιτητές.
Ξεκινάω από το ότι ο Ατρόμητος νίκησε άξια τον Ολυμπιακό, η εμφάνιση του οποίου στο Περιστέρι δεν προσφέρεται για…υψηλή κριτική.
ADVERTISEMENT
Όταν έχεις τους τρεις παίκτες σου κλειδιά (Τσόρι, Κασάμι, Μήτρογλου) εκτός αγώνα, δεν είναι εύκολο να σκοράρεις απέναντι σε μία ομάδα καλά οργανωμένη, αλλά κι αποφασισμένη να δώσει αγώνα ζωής η, θανάτου. Η όλη εικόνα που έβγαλε η ομάδα ήταν λες κι επηρέασε και τον προπονητή, που καθυστέρησε χαρακτηριστικά να κάνει τις αλλαγές…
Απλά φίλοι μου πρέπει να είμαστε έτοιμη και για τις στραβές του Ολυμπιακού. Κι εγώ δεν το λέω τώρα, μετά από ήττα-εγώ το είχα εξηγήσει εδώ, στο gazzetta, μετά την τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο (http://www.gazzetta.gr/football/article/653089/ehthros-kai-symmahos-mazi).
Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πάντοτε ότι μιλάμε για εντελώς καινούργια ομάδα-χθες από τους 14 που έπαιξαν, οι 11 ήταν μεταγραφές... Κόντρα σε ένα Ατρόμητο, που είχε ένα νέο πρόσωπο, τον Παπάζογλου... Δεν είναι ποτέ εύκολο υπό τέτοιες συνθήκες, ειδικά όταν ο αντίπαλος μόλις έχει αλλάξει προπονητή κι οι παίκτες του θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Κι ακόμη περισσότερο όταν εσύ έχεις μπροστά σου αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, όπου όλοι ξέρουμε τι «παίζει» με το μυαλό των παικτών.
Ο Ολυμπιακός χθες είχε την ατυχία-τύχη να σκοράρει το μοναδικό γκολ ένας δικός του πάικτης, ο Καραμάνος, μετά μάλιστα από πάσα ενός άλλου δικού του παίκτη, του Παπάζογλου! Τουλάχιστον οι σεναριολόγοι-λασπολόγοι θα κατάπιαν την γλώσσα τους, έστω για λίγο καθότι στη γωνία θα περιμένουν να βρουν κάτι να πουν, από κάπου να πιαστούν. Εδώ θα έκαναν σημαία, άλλωστε, τις δύο πρώτες χαμένες ευκαιρίες του Καραμάνου!!!
Μόνο ατυχία για τον Ολυμπιακό ήταν η διαιτησία του Τριτσώνη, που μπόρεσε και μείωσε…δραματικά με ένα…μαγικό τρόπο τα φάουλ που έκανε ο αμυνόμενος, πλην 15 λεπτών, Ατρόμητος σε μόλις έξι!!! Το...αριστούργημά του ήταν το πώς απέφευγε να σφυρίζει τα φάουλ στο μισό μέτρο έξω από την περιοχή του Τζέναμο, με αποκορύφωμα την καρατιά του Ταυλαρίδη στον Αφελάϊ. Εκεί ξεπέρασε τον ορισμό του απαράδεκτου ρέφερι, αφού ήταν φάουλ κι αποβολή κι αυτός δεν έδωσε καν το φάουλ. Έπρεπε να κιτρινίσει νωρίτερα  και Μανιάτη, Μαζουάκου; Συμφωνώ. Ακόμη χειρότερα για το διαιτητή.
Αθηναίος ο Παππάς στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1 με το «εγκληματικό» φάουλ του Παπουτσογιαννόπουλου στον Εντινγκά (ατιμώρητο) και του Κέβιν στο Μανιάτη (κίτρινη) που στοίχισε τον τραυματισμό του Έλληνα διεθνή και την απουσία του από το ΕΛλάδα-Ρουμανία...Αθηναίος ο Τριτσώνης στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0, με «ούτε καν φάουλ!!!» χθες στην αποβολή του 64’.
Οκέϊ, κάτι καταλάβαμε…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: