Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο Φέργκιουσον τηλεφώνησε στον Ρονάλντο»

Το πιο… βαρύ χαρτί στην προσπάθεια να επαναφέρει τον Ρονάλντο φέρεται να έπαιξε η Μαν. Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με (αμφιβόλου αξιοπιστίας πάντως) μάνατζερ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τηλεφώνησε στον Κριστιάνο

«Ο Φέργκιουσον τηλεφώνησε στον Ρονάλντο»
Η συζήτηση περί επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εσχάτως στα φόρτε της. Ο Λούις Φαν Χάαλ φέρεται να τον θέλει διακαώς. Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι και εναέριο μήνυμα του έστειλαν.

Αν ισχύει όμως αυτό που είπε ο μάνατζερ Φρανσουά Γκαγιάρδο, τότε έχουν μπει και τα… μεγάλα μέσα. Διότι σύμφωνα με τον συγκεκριμένο FIFA agent, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τηλεφώνησε κι εκείνος στον Ρονάλντο για να τον πείσει!

Βέβαια ο ίδιος ισχυρίστηκε στην ισπανική εκπομπή «El Chiringuito» πως σε επαφή που είχε με τον Πορτογάλο του τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος στη Ρεάλ. Κι εκτός αυτού, ότι είναι επιθυμία του μάνατζέρ του -κι όχι δική του- να φύγει από τη Μαδρίτη.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το… παρελθόν του Γκαγιάρδο σε «αποκαλύψεις» (πολλές εκ των οποίων πήγαν άπατες) δεν επιτρέπει υπερ-αισιοδοξία στους φίλους της Γιουνάιτεντ. Ούτε ανησυχία σ’ εκείνους της Ρεάλ πως ο Σερ Άλεξ θα τους «κλέψει» τον παίκτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: