Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Καθοριστική η αποβολή»

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην αποβολή του Ντάσιου μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την Βέροια και τόνισε ότι η ομάδα του δέχεται απίθανα γκολ, ενώ συνέστησε υπομονή.

«Καθοριστική η αποβολή»
«Κρύα» χαρακτήρισε ο Γιάννης Πετράκης τα δύο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την Βέροια τονίζοντας πως οι τρόποι που παραβιάζεται η εστία της ομάδας του είναι απίθανοι. Επιπλέον, τόνισε πως ήταν καθοριστική η αποβολή (με δύο κίτρινες) του Ντάσιου.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα παικτών και η πορεία της στο πρωτάθλημα το δείχνει. Στο α' ημίχρονο και με 11 και 10 παίκτες που ήμασταν νομίζω ότι ελέγχαμε το ματς και είχαμε εμείς την καλή ευκαιρία του αγώνα. Αυτά που καθόρισαν την εξέλιξη ήταν είναι η αποβολή που σε δυσκολεύει όταν παίζεις με καλή ομάδα και μετά τα δύο γρήγορα γκολ. Από το σημείο αυτό χάσαμε την εικόνα μας, έκανε κι άλλες ευκαιρίες η Βέροια, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά από πλευράς ψυχολογίας ήταν δύσκολα», ανέφερε αρχικά.

Για την αποβολή: «Να δω τη φάση να καταλάβω και θα σας πω».

Ερωτηθείς αν τίθεται θέμα αντικατάστασης του, απάντησε: «Δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν ξέρω πως προκύπτει τέτοιο θέμα».

Για την βαθμολογική κατάσταση του ΠΑΣ: «Για 'μενα στο τέλος γίνεται το ταμείο. Πρέπει να δουλεύεις συνέχεια. Σήμερα, όπως και με Κέρκυρα, και με Ξάνθη είχαμε καλή συμπεριφορά. Δεχτήκαμε όμως 2 κρύα γκολ. Αυτό δεν αλλάζει την ποιότητα της ομάδας. Όταν δουλεύεις θα υπάρξει ισορροπία στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Όλα τα γκολ που φάγαμε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα ήταν απίθανα, αλλά και ωραία και ψηφίστηκαν τα καλύτερα κάθε αγωνιστικής. Κάνουμε μια σπουδαία προσπάθεια, έχουμε ποιότητα και καλά και κακά στοιχεία μέσα στο παιχνίδι, δεν υπάρχει συμφωνία ότι πάντα θα κερδίζουμε. Ίσα ίσα πρέπει να βελτιωνόμαστε».

Για τις λίγες τελικές του ΠΑΣ: «Έχει να κάνει με τη δυσκολία του αντιπάλου και το πώς επιλέξαμε να παίξουμε. Σήμερα διαχειριστήκαμε καλά το ματς στο α' μέρος και πέρα από κάποια περιφερειακά σουτ δεν απειληθήκαμε».

Για το αν έγιναν με καθυστέρηση οι αλλαγές: «Πάντα στις αλλαγές έχει να κάνει με το τι αντιλαμβανόμαστε. Μπορούμε και στο ημίχρονο να τις κάνουμε. Πρέπει, όμως, να έχουμε σύνεση και να βοηθάει την ομάδα η κάθε αλλαγή. Όσοι παίζουν αλλαγή πάντα βοηθάνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: