Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Γκατούζο: «Ζητώ συγνώμη, είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος»

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν… κρύφθηκε μετά την βαριά ήττα (4-0) από τον ΠΑΟΚ και ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα, ζητώντας «συγνώμη» από τον κόσμο των Κρητικών.

Γκατούζο: «Ζητώ συγνώμη, είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος»
Τίποτα καλό δεν διέκρινε (όπως είναι λογικό) ο Τζενάρο Γκατούζο από την εμφάνιση του ΟΦΗ στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 4-0. Ο Ιταλός τεχνικός δεν τα… έβαλε με τους παίκτες του και σχολίασε πως είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα.

«Η ευθύνη της ήττας βαρύνει εμένα και το επιτελείο μου. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ και την φανέλα της ομάδας. Είναι πολύ εύκολο για εμένα να έρθω εδώ και να πω κάτι άσχημο για τους παίκτες. Είμαι ο προπονητής της ομάδας, δουλεύω όλη μέρα για αυτήν την ομάδα. Εγώ έβαλα τους παίκτες σε αυτό το γήπεδο, εγώ αποφάσισα που θα παίξει ο καθένας και για αυτόν τον λόγο είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος. Δεν είδα τίποτα από την ομάδα. Δεν είδα δύναμη, δεν είδα τίποτα. Οπωσδήποτε ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο 1ο λεπτό, έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα. Δεν είδα κάτι διαφορετικό, 1 ή 2 παίκτες να παίζουν καλύτερα από τους άλλους. Όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τακτική και είναι μια καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του», δήλωσε ο 36χρονος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: