Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δερμιτζάκης: «Αποκτάμε ταυτότητα»

Δυσαρεστημένος απ’ το αποτέλεσμα, αλλά ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την ισοπαλία ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Παναιτωλικό.

Δερμιτζάκης: «Αποκτάμε ταυτότητα»
Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως η ομάδα του αποκτά ταυτότητα στο παιχνίδι της, επισημαίνοντας όμως πως υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διορθωθούν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα ματς που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, πρώτον για να μετρήσει ακόμα περισσότερο το διπλό που κάναμε στο Βόλο και να πάρουμε περισσότερη πίστη στις ικανότητες της ομάδας. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που σήμερα είχε σωστή τακτική προσέγγιση. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, καθώς ο αντίπαλός μας, μας είχε περιορίσει και ψάχναμε λύσεις από τα άκρα.

Οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, αλλά ο Παναιτωλικός σε μια προσωπική ενέργεια πέτυχε γκολ, ενώ είναι και η μεγάλη φάση με το τετ α τετ που θα ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μας, τι πρέπει να κάνουμε, να παίξουμε περισσότερο από τα άκρα για να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι,. Ήμασταν καλοί, είχαμε τον έλεγχο, κάναμε ρήγματα και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, πιέσαμε περισσότερο, αλλά χωρίς να καταφέρουμε να βάλουμε ένα ακόμα γκολ και να πάρουμε τη νίκη.

Παρότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, είμαι από την προσπάθεια που έγινε, γιατί βλέπω ότι αποκτάμε ταυτότητα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε προβλήματα που πρέπει να διορθώσουμε για να αισιοδοξούμε περισσότερο στο μέλλον
».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του χρειάζεται να παίζει σε κάποια ματς περισσότερο δυνατά, απάντησε: «Υπάρχουν ματς που χρειάζεσαι εργάτες και άλλα που χρειάζεται ποιότητα. Υπάρχουν στην ομάδα μας οι παίκτες που μπορούν να τα συνδυάσουν αυτά. Αυτό έχει να κάνει και με τα αποτελέσματα, που σε κάνουν να πιστεύεις στις ικανότητές σου. Είναι κάτι που θα έρθει σε καλό βαθμό μέσα από τα παιχνίδια και τη δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: