Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Να λείψουν οι εγωισμοί…»


Την προσοχή σε όλους τους παίκτες του Πανιωνίου επέστησε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ζητώντας οι «κυανέρυθροι» να μην ψάχνουν την ατομική διάκριση και να έχουν στο μυαλό τους το συνολικό καλό της ομάδας.

«Να λείψουν οι εγωισμοί…»
Κάποια λάθη έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής βαθμούς στον Πανιώνιο, τα οποία όμως έχουν γίνει λόγω και της απειρίας των αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ.

Ωστόσο, εκείνο που χρειάζεται να αλλάξει άμεσα είναι η νοοτροπία ορισμένων παικτών, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι ψάχνουν την ατομική διάκριση και δεν δίνουν ασίστ στον συμπαίκτη τους που βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση

Αυτό το θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή προπόνηση των Νεοσμυρνιωτών, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλος να τονίζει ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι έτοιμος να πάρει δραστικές αποφάσεις.

«Θέλω να λείψουν κάποιοι εγωισμοί. Και αν χρειαστεί, θα πάρω αποφάσεις. Δεν θα σταθεί κανείς εμπόδιο σε αυτό που σκέφτομαι για την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο 48χρονος προπονητής πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης και στάθηκε στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη:

«Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να είμαστε αισιόδοξοι. Η εικόνα που βγάζει η ομάδα μας δίνει αυτό το δικαίωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: