Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ρατς: «Τα πόδια μας στο έδαφος»

MVP της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΟΦΗ αναδείχθηκε ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος πάντως δεν… παρασύρεται από τις επιτυχίες και τονίζει πως η ομάδα πρέπει να βλέπει κάθε μας ξεχωριστά και να νικά.

Ρατς: «Τα πόδια μας στο έδαφος»
Δύο γκολ σημείωσε ο Ραζβάν Ρατς στο 4-0 του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ και ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπάκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και όλη η ομάδα, αλλά με δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι σημασία τώρα έχει να διατηρήσουν όλοι τα πόδια τους στο έδαφος.

Αναλυτικά:

Για αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Θέλω να πω πως θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Η ομάδα σίγουρα έχει βελτιωθεί από το ξεκίνημα. Πήραμε ένα μάθημα με την Ζίμπρου, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Στόχος της ομάδας είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Είμαστε ομάδα δεν κάνουν επίθεση ή άμυνα μόνο τέσσερις. Το κάνουμε μαζί. Προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά και δόξα τω Θεώ στα τελευταία παιχνίδια το κάνουμε πολύ καλά. Εμείς θέλουμε να νικάμε και ας δεχόμαστε γκολ».

Για την ευστοχία στα φάουλ: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω πώς δουλεύουμε στις προπονήσεις, είναι δικά μας μυστικά αυτά. Έτσι έπρεπε να γίνει σήμερα και έγινε».

Για τον Λίνο τον οποίο αντικατέστησε: «Όχι δεν ήρθα σαν αλλαγή κάποιου, δεν μου είπε κάποιος κάτι τέτοιο. Ήθελα να έρθω και ελπίζω να έχω δικαιώσει αυτή την επιλογή, νιώθω πολύ καλά. Στην συνέχεια έμαθα για τον Λίνο και όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και σε εμένα».

Για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού όπου ανταγωνίζονται Ελλάδα και Ρουμανία: «Φυσικά και θέλω να προκριθούν και οι δύο χώρες. Προφανώς το εύχομαι για την δική μου εθνική και αφού παίζω στην Ελλάδα θα ήθελα να περάσουμε και οι δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: