Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παντελίδης: «Πιστεύω στην ομάδα»

Σίγουρος πως ο Λεβαδειακός είναι σε θέση να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα απέναντι στην Κέρκυρα.

Παντελίδης: «Πιστεύω στην ομάδα»
Στην αποτελεσματικότητα της Κέρκυρας και την ατυχία της ομάδας του απέδωσε την εντός έδρας ήττα του Λεβαδειακού ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός των Βοιωτών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως πιστεύει τους παίκτες του, που είναι σε θέση να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Εγώ προσωπικά τέτοια συμπαράσταση από τους διοικούντες δεν έχω συναντήσει ποτέ πάλι στην καριέρα μου και θέλω να τους ευχαριστήσω φέρνοντας την ομάδα εκεί που πρέπει. Στη συνέχεια σίγουρα θα αλλάξουμε πολλά. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Απλά πρέπει να δουλέψουμε στο θέμα της ψυχολογίας γιατί αυτό μας λείπει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πιστέψτε με οτι αν έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα θα δείτε κάτι το διαφορετικό. Χρειαζόμαστε βέβαια και λίγο τύχη που μας έχει λείψει».


Για το παιχνίδι είπε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι ουσιαστικά από μόνοι μας. Όταν ο αντίπαλος με πέντε τελικές σου κάνει τρια γκολ τι να πεις. Εκεί πιστεύω οτι κρίθηκαν τα πάντα. Παρ΄ότι ήμασταν καλύτεροι σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια και είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο τελικά πάντα βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ζητάμε συγγνώμη απ” όσους στεναχωρήσαμε αλλά στις δύσκολες στιγμές πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο και αυτό θα κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: