Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έπιασε... ήδη τις ήττες του Ρανιέρι ο Ζαρντίμ!!


Τις τέσσερις ήττες στο γαλλικό πρωτάθλημα έφτασε ήδη η Μονακό, υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, όταν πέρυσι ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε τον ίδιο αριθμό ηττών στο τέλος της σεζόν!

Έπιασε... ήδη τις ήττες του Ρανιέρι ο Ζαρντίμ!
Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει την καριέρα του στη Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, οκτώ μόλις αγωνιστικές μετά την έναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος, έχει δει τους παίκτες να φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από το γήπεδο τέσσερις φορές!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και οι παίκτες του γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στη League 1, στον χθεσινό εντός έδρας αγώνα με τη Νις (1-0).

Το πρόβλημα για τον Ζαρντίμ είναι πως η σύγκριση με τον νυν προπονητή της Εθνικής μας ομάδας και πρώην των Μονεγάσκων, Κλαούντιο Ρανιέρι, έχει ήδη αρχίσει. Και αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός είχε γνωρίσει και αυτός την πίκρα της ήττας τέσσερις φορές σε όλη, όμως, τη διάρκεια του πρωταθλήματος!

Για την κακή αρχή της ομάδας του πριγκιπάτου, σημείωσε ο Πορτογάλος: «Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν περιμέναμε να υποστούμε τόσες πολλές ήττες από το ξεκίνημα της σεζόν. Η δουλειά αποτελεί μονόδρομο και θα πρέπει να πορευθούμε με αυτούς τους αριθμούς και το συγκεκριμένο ρόστερ σε όλες τις διοργανώσεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: