Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Πιστεύω πως θα μείνει ο Πανιώνιος, αλλά...»

Δύσκολες μέρες περιμένουν τον Πανιώνιο ακόμη και αν εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α1, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Γιώργος Μποσγανάς. Διαβάστε τι είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω πως θα μείνει ο Πανιώνιος, αλλά...»
Δυσοίωνο προβλέπει ο Γιώργος Μποσγανάς το μέλλον του Πανιωνίου, ακόμα και στην περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Basket League.

Ο παλαίμαχος αθλητής των «κυανέρυθρων», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βασίλη Μοιρώτσο και Παύλο Κρουστέρη, εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα καταφέρει να παραμείνει την πρώτη κατηγορία. Επίσης τόνισε πως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών: «Ο κ. Λιανός κάνει μια προσπάθεια για να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό. Αυτό κάνει τόσα χρόνια με την μεγάλη οικονομική υποστήριξη που έχει προσφέρει. Μακάρι να μπορούσε να βοηθήσει κι άλλο οικονομικά. Τα πράγματα θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα».

Για την επόμενη μέρα: «Ο κ. Λιανός βρήκε μια ομάδα που ήταν έτοιμη να πέσει κατηγορία. Έκανε μια προσπάθεια αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Πλέον το θέμα είναι να μείνει η ομάδα στην Α1 με ένα μικρό μπάτζετ και να επιβιώσει. Θα πρέπει όμως όταν τελειώσουν όλα αυτά να κάτσουν όλοι στο τραπέζι και να δούμε τι έφταιξε».

Για το αν πιστεύει πως ο Πανιώνιος θα μείνει στην Α1: «Έχουν γίνει λάθη, αλλά πιστεύω πως εντέλει θα μείνει στην κατηγορία. Ό,τι και να γίνει θα πρέπει σίγουρα η ομάδα να αλλάξει φιλοσοφία στα οικονομικά και να στηριχτεί στα μικρά παιδιά. Εγώ είμαι και θα είμαι εδώ για τον Πανιώνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: